Jeff Bezos se je sprehodil skozi vse sobe v Buckinghamski palači

Magazin 01. Avg 202215:45 > 21:31
Delite:
Jeff Bezos, Lauren Sanchez
Foto: Profimedia - Jeff Bezos in Lauren Sanchez prihajata na večerjo s Tomom Cruisom.

Eden najbogatejših zemljanov Jeff Bezos je dobil priložnost obiskati Buckginhamsko palačo in se sprehoditi skozi sobane …

Med bivanjem v Londonu si je Jeff Bezos (58) lahko ogledal prostore Buckginhamske palače, ki sicer niso dostopni javnosti. Tako je lahko eno uro občudoval dragulje in umetnine, ki so v lasti britanske kraljeve družine. Najbolj mu je bila bojda všeč ura, ki pripada kraljici Elizabeti II. (96) s 1.333 diamanti in 169 biseri. Jeff Bezos s svojo družino trenutno biva v Londonu, s seboj na ogled palače pa je pripeljal še 30 članov družine in bližnjih prijateljev. Vstopnica za ogled stane 90 funtov na osebo. Med zaposlenimi v palači že kroži šala, da je bil milijarder v palači po nakupih.

Buckinghamska palača
Foto : Profimedia – Ena izmed soban v Buckginhamski palači.

Državniške sobe Buckginhamske palače, v katerih se nahajajo dela Rubensa, Rembrandta in Canaletta, so za javnost odprte od leta 2019. Med kraljičinim platinastim jubilejem, ki traja do 2. oktobra, si bo mogoče ogledati razstavo obstoječih del. Običajna cena za obisk palače je 60 funtov, ekskluziven obisk pa stane 90 funtov. Ker je Bezos želel palačo obiskati zelo diskretno, so ga s spremstvom spretno premeščali iz sobe v sobo, ne da bi drugi obiskovalci opazili, kdo je tudi na ogledu. Po koncu ogleda je Bezos skupaj z dekletom Lauren Sanchez odšel na večerjo v restavracijo The Twenty Two, kjer se jima je pridružil igralec Tom Cruise (60).

Tom Cruise
Foto : Profimedia – Tom Cruise pred restavracijo The Twenty Two.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.