Kate Hudson pokazala čudovit črn plašč, ki je nadgradnja klasike

Magazin 03. Feb 202217:30 0 komentarjev
Kate Hudson
Profimedia

Hollywoodska igralka Kate Hudson je z nedavno modno kombinacijo pokazala zares prefinjeno mero dobrega okusa in požela odlične kritike.

Hollywoodska igralka Kate Hudson je ženska, ki obožuje modne izlete, še raje pa ima sproščene trenirke in udobne superge, ki ji omogočajo, da lahko ves dan preživi v naravi in se igra s svojimi otroki.

Nedavno pa je Kate na modnem šovu v New Yorku prav prijetno presenetila, ko je pokazala, da stilsko obvlada tudi bolj klasično plat oziroma se tudi v tej vlogi odlično znajde.

Za tokratno priložnost je oblekla črn plašč, ki je bil delno klasičen, a vseeno krojen malce drugače, zaradi česar je bil toliko bolj zanimiv.

Od glave do peta v stilu

Kate Hudson
Profimedia

Kate je svojo modno kombinacijo dodatno začinila s klasičnimi rdečimi čeveljci, ki so močno spominjali na tiste, ki jih je Sarah Jessica Parker običajno nosila v seriji Seks v mestu.

In da bi bila njena podoba še bolj damska in elegantna, se je igralka odločila za usnjene črne rokavice, ki so njeno modno kombinacijo dvignile na še malce višjo raven.

Vsekakor je Kate naredila odličen vtis tudi na modne kritike, ki so bili navdušeni, da jo po dolgem času vidijo v nekoliko bolj klasični podobi.

Kate Hudson
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!