Kelly LeBrock nekoč najlepša igralka, kako je videti danes?

Magazin 22. Dec 202118:45 0 komentarjev
Kelly LeBrock, Gene Wider
Profimedia

Zagotovo je bila Kelly LeBrock v 80. letih ena od najlepših igralk. Svojo lepoto pa je skozi leta kar pošteno spremenila, saj se je odločila za številne plastične operacije.

Marsikateri oboževalec igralke Kelly LeBrock (61) je presenečen ob pogledu na nekdanjo lepotico, danes bi jo celo le malokdo prepoznal. Blestela je v filmu Ženska v rdečem in za njo so vzdihovali moški po vsem svetu. V filmu je zaigrala skupaj z danes že pokojnim igralcem Genom Wilderjem.

Njena slava ni trajala dolgo. Zgodilo se je, kar se dogaja številnim hollywoodskim igralcem, ki so zasloveli čez noč. Po velikem vzponu nikakor ni mogla ponoviti uspeha omenjenega filma, zato se je pred 25 leti umaknila iz filmskega sveta. Živela je v divjini brez televizije.

Kelly LeBrock
Profimedia

Ko se je vendarle vrnila v svet, pa je presenetila javnost, saj je zelo spremenila svoj obraz s plastičnimi operacijami. Nekoč je izjavila: ”Ne sovražite me, ker sem lepa.” Danes je v obraz precej drugačna, kot je bila tiste čase.

Kelly LeBrock
Profimedia

Igralka je bila sicer trikrat poročena, njen najbolj slavni soprog pa je bil igralec Steven Segal, s katerim je bila poročena od leta 1987 do 1996. Z njim ima tudi sina Dominica (31) ter hčerki  Annalizo (34) in Arisso (28).

Kelly LeBrock, Steven Segal
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!