Klasičen plašč Kate Middleton je v hipu obnorel svet

Magazin 28. Nov 202111:00 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Kate Middleton ima v svoji garderobni omari precej zimskih plaščev in veliko je takšnih, ki bi jih številne takoj vzele za svoje.

Vojvodinja Cambriška je znana po tem, da obožuje klasične kroje, ki jih rada nosi več let in osveži le s posameznimi novimi kosi v svoji garderobni omari. Še posebej to velja za zimske plašče, ki jih ima v številnih barvah, a jih vedno znova obleče tako, da so videti kot novi in da dajejo občutek, da jih nosi prvič.

Nedavno je obiskala eno od londonskih šol in pri tem pokazala čudovit temno rožnat plašč, ki ga je v preteklosti že nosila, a ga je tokrat pokazala malo drugače, svojo podobo pa je osvežila s čudovitimi visokimi petami in v hipu je bila videti povsem drugače, modnim kritikom pa je bila njena podoba zelo ljuba.

Kate Middleton
Profimedia

Kate obožuje trajnostni modni pristop, zato vedno pazi, da izbira takšne kose, ki jih bo lahko še večkrat oblekla ali jih kombinirala s kosi, ki že visijo v njeni garderobni omari.

Njen modni stil je mnogim v navdih, pa tudi v pomoč, ko se odločajo za svoje modne kombinacije in pri vojvodinji iščejo ideje.