Ljubka modna kombinacija Kate Middleton, ki jo je nosila v domači kuhinji

Magazin 08. Sep 202214:30
Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton v prostem času goji veliko bolj sproščen modni stil, kot smo je vajeni na očeh javnosti.

Kate Middleton v javnosti goji zelo izčiščen modni stil, ki je obenem tudi zelo kraljevski, saj ves čas strogo upošteva kraljeva pravila oblačenja.

Kate se zaveda, da bosta s princem Williamom nekoč sedla na prestol britanske kraljeve monarhije, zato si v javnosti nikoli ne dovoli napak, Britanci pa jo že leta zelo obožujejo.

Na kraljevih dogodkih ima tako vedno pokrita ramena, pravilno dolžino kril, na nohtih pa nežno rožnat odtenek, ki je v bistvu najbolj intenziven odtenek, ki si ga vojvodinja lahko privošči.

A v prostem času je njej stil precej bolj sproščen, predvsem pa tak, da se v njem počuti zelo udobno in da je obenem zelo prikladen tako za igranje na vrtu kakor tudi za peko piškotov v domači kuhinji.

Nedavno je tako z otroki ustvarjala v domači kuhinji in pri tem pokazala ljubko modno kombinacijo. Oblečena je bila v svetle džins hlače in rožnato srajco s kratkimi rokavi. Njena sproščena modna kombinacija je v hipu postala pravi modni hit.

Vsekakor je kate tudi v prostem času zelo urejena, a si obenem seveda dovoli več ležernosti, ki je na protokolarnih dogodkih seveda nikoli ne bomo videli.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.