Najbolj seksi moški leta 2023 je …

Magazin 08. Nov 202307:50 1 komentar
Patrick Dempsey je najbolj seksi moški leta 2023
Foto: PROFIMEDIA

Ameriška revija People je za najbolj seksi moškega leta razglasila ameriškega igralca Patricka Dempseyja, ki je najbolj znan po vlogi nevrokirurga Dereka Shepherda v seriji Talenti v belem.

Ameriška revija People vsako leto podeli laskavi naziv najbolj seksi moški leta. Ta čast je letos pripadla 57-letnemu ameriškemu igralcu Patricku Dempseyju. Slovenska javnost ga najbolj pozna po vlogi nevrokirurga v seriji Talenti v belem. Še preden je Dempsey postal najbolj seksi moški na svetu, se ga je zaradi vloge Dereka Shepherda v zdaj že kultni zdravniški drami prijel vzdevek McSanjski.

Kot je za People ob podelitvi naziva povedal Dempsey, je lepo dobiti priznanje, češ da mu to daje platformo, ki jo lahko izkoristi za nekaj pozitivnega. Igralec, ki je srečno poročen z umetnico ličenja Jillian, s katero imata tudi tri otroke – 21-letno Talulo in 16-letna dvojčka Sullivana in Darbyja, je med drugim razkril, kako se je odzval na novico. “Bil sem popolnoma šokiran, nato pa sem se začel smejati, kot da gre za šalo,” je povedal in dodal, da naziv laska njegovemu egu.

Oboževalci bodo Dempseyja kmalu lahko gledali v biografskem filmu Ferrari v režiji Michaela Manna, ki bo premiero doživel decembra.

Lani je ameriška revija za najbolj seksi moškega razglasila ameriškega igralca Chrisa Evansa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje