Čudovita dekoracija: steklene kupole, ki jih je res enostavno narediti

Navdih 24. Mar 202312:00
Steklena kupola
Profimedia

Tudi vi obožujete steklene kupole, a ne veste, kako bi jih uporabili v svojem domu? Morda bo katerih od spodnjih idej kot naročena za vas.

Steklene kupole so lahko prava popestritev vsakega doma in zares enostavno jih je narediti, saj je povsem mogoče, da imate doma že vse, kar potrebujete za izdelavo.

Če doma nimate povsem pravih steklenih kupol, lahko za izdelavo uporabite tudi večji kozarec za vlaganje, da je le povsem prozoren, saj drugače ne bo vidna dekoracija, ki jo boste naredili pod steklom.

In kaj vse lahko naredite? Pod kupolo se lahko odločite postaviti nekaj knjig, ki imajo vsaj malo vintage videz, in jih zvežete z naravno vrvico, da tako celotni dekoraciji dodate še bolj vintage pridih. Prav tako lahko podnjo postavite mahovje in storže, ki ste jih nabrali med sprehodom po gozdu, ali pa dodate raznobarvne sukance ali volno, da na izviren način polepšate dom.

Z njo lahko polepšate tudi kopalnico – podnjo zložite mila zanimivih oblik in vaša kopalnica bo v hipu dobila pridih svežine in obenem topline.

Ste morda pomislili, da bi pod kupolo postavili najljubšo sladico? Zanimivo, kajne?

Steklena kupola
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.