Ni mogla verjeti, kaj je odkrila, ko je zalivala rože

Navdih 22. Apr 202409:42 0 komentarjev
Med zalivanjem rož je našla ptičje gnezdo
Foto: Zajem zaslona/Instagram

Zgodba je postala viralna.

Marissa Willard je na TikToku delila čaroben trenutek, ki je osrečil številne. Medtem ko je zalivala rože, je v obešanki za rože zagledala ptičje gnezdo.

Willard je sprejela odločitev, da bo ptičjim gostom omogočila bivanje v svojem domu. Zato je namestila kamero, da bi skupaj s svojimi sledilci lahko opazovala čudež narave.

Njena gesta je sprožila val navdušenja, saj je video že privabil več kot 4,4 milijona gledalcev in prejel več kot 787.000 všečkov.

@marissawillard5 The absolute shock and excitement all at once when i pulled down this flower pot 🥹🥹 #eggs #nest #spring #flowers #birdnest #fyp #foryou #flowerpot ♬ Stuff We Did (from ‘Up’) – Piano Version – your movie soundtrack

Obiskuje jih tudi oče

V svojem najnovejšem posnetku je Willard pokazala, kako skrbna mama ptica varuje svoja jajčeca, občasno pa se pojavi tudi oče, da preveri stanje.

@marissawillard5 Replying to @Sarah Momma bird making her big debut! Little does she know, thousands of people are cheering her on 🥰 #springtime #babybird #sparrow #robbin #eggs #nest #birdnest #fyp #foryou ♬ original sound – Marissa Willard

Navdušenje nad to zgodbo ne pozna meja, saj so spletni sledilci prevzeti ne le nad njenim odkritjem, ampak tudi nad njeno spoštljivo gesto do ptic.

Številni so izrazili hvaležnost, da je Willard namesto odstranjevanja gnezda raje namestila kamero, da bi omogočila pogled v čudežno dogajanje narave.

“Hvala ti. Vsa čast,” je zapisala ena oseba, medtem ko so številni v komentarjih namigovali, da bi ptica lahko bila domači vrabček.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!