Ste ljubitelj knjig? Potem vam bodo ta držala za knjige verjetno zelo všeč

Navdih 17. Mar 202312:00
Knjige
Profimedia

Imate tudi vi doma težave, ker vam knjige ves čas padajo po policah, pa ne veste, kako bi jih spravili v red? Za vas imamo nekaj ljubkih idej, ki jih boste morda lahko uporabili v domačih knjižnicah.

Ste tudi vi veliki ljubitelji knjig, ki pa ves čas po policah pobirate knjige, ker ves čas padajo, in tako vaše knjižne police delujejo neurejeno?

Za vas smo našli nekaj zares ljubkih idej, ki vam bodo morda prišle prav ali pa vam lahko morda služijo zgolj kot ideje, da svoje knjižne police lahko naredite še bolj zanimive in zares urejene.

Imate doma vse polno vintage predmetov, ki so malo težji in bi vam lahko služili kot držala za knjige? Morda se vam na podstrešju prašijo vintage likalniki, kovinske figure, starinske uteži in še in še bi lahko naštevali. Če imate kaj podobnega že doma, potem imate vse, da lahko svoje knjige uredite tako, da bodo obiski nad vašo idejo naravnost navdušeni.

Držala za knjige lahko uporabite tako na knjižnih policah kot tudi na omarah, ker si želite, da bi nekaj knjig trdno stalo skupaj in ne bi ves čas padale vsaka v svojo smer.

Z držali za knjige pa bodo take zagate v hipu rešene in vaš dom bo deloval urejeno in obenem lepo, saj lahko taka držala še kako polepšajo vsak prostor in mu dodajo toplino in domačnost.

Mislite, da doma nimate nič takega, kar bi lahko obtežilo knjige? Pomislite še enkrat, skoraj zagotovo imate doma težjo vazo, morda kakšno staro pokončno plehnato škatlo, ki jo lahko obtežite s peskom in vam lahko v hipu služi kot držalo za knjige, prav dobro bo temu namenu služila tudi kakšna okrasna figura, če je le malce težja, da bo lahko dovolj dobro podprla knjige.

Kakorkoli že, morda boste ob fotografijah še sami dobili idejo, saj sami najbolje veste, kaj vse se skriva v vaših domovih in čemu bi lahko namenili novo vlogo in s tem osvežili dom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.