Razdelil splet: kar 14 ur je na avtobusu skrbel, da jim ni bilo dolgčas (VIDEO)

Magazin 22. Apr 202405:15 0 komentarjev
potnik na avtobusu Sarajevo Dunaj, TikTok, viralno
Foto: Zajem zasločna/YOUTUBE

Posnetek iz avtobusa na relaciji Sarajevo – Dunaj je postal hit na TikToku. Vso pot, dolgo 14 ur, je starejši moški skrbel, da potnikom ni bilo dolgčas.

Eden od potnikov na avtobusu iz bosansko-hercegovske v avstrijsko prestolnico je svojim sopotnikom pripravil “solistični koncert”, ki je trajal kar 14 ur, poroča portal 24sata.hr

Toliko je namreč trajala vožnja.

Prepevajočega možaka je posnel njegov sopotnik, video pa je postal viralen. “Ni je bilo pesmi, ki mu ne bi prišla na pamet,” je ob posnetku napisal avtor. Repertoar prepevajočega je, po videu sodeč obsegal pretežno pesmi iz arzenala balkanskih zvezd narodne glasbe.

Video je postal viralen in je v treh dneh zbral skoraj milijon ogledov. Komentarji uporabnikov so raznovrstni. “Samo tako naprej, mojster. Kdor noče poslušati, lahko odide,” je napisal neki uporabnik. “Človek, jaz bi te zaklenil v stranišče. Ti mi že ne bi prepeval,” je zapisal drugi. “Mogoče ga boli zob,” pa je ugibal tretji uporabnik.

Kmalu za prvim je isti avtor objavil še drugi del posnetka in ob njem zapisal. “Ob prevozu nam je dragi striček priredil zastonj koncert in prazne zgodbe od zibelke do groba,” je zapisal in dodal: “Naj dolgo živi, ampak naj se to ne ponovi več.”

@irhadskopljak1Uz prevoz solisticki koncert gratis plus suplje price od kolijevke pa haman do groba pripredio nam je nas dragi cikica 🙂 ziv bio al se ne ponovio♬ original sound – Irhad

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!