Phoebe Gates se je ugledni publikaciji zahvalila za pripravništvo

Magazin 29. Sep 202209:30
Phoebe Gates
Profimedia

Phoebe Gates ima lepe spomine na čas, ko je sodelovala pri britanskem Voguu.

Najmlajša od otrok Billa Gatesa in Melinde French Gates je na Instagramu razkrila, da je imela pripravništvo svojega življenja pri ugledni publikaciji. “Hvala @britishvogue,” je zapisala 20-letna študentka univerze Stanford poleg niza utrinkov iz časa, ko je živela čez lužo, na enem od njih se vidi tudi, kako glamurozno nosi prekrasno črno obleko na poti v pisarno. “V čast mi je bilo delati z nekaterimi najboljšimi v poslu in se učiti od vseh. Delali smo nekaj dolgih ur, vendar cenim vsak trenutek!”

Phoebe Gates se je še posebej zahvalila glavnemu uredniku Edwardu Enninfulu za uresničitev njenih sanj, saj ji je pomagal spoznati njen navdih v modi. “In, Vanessa, hvala, ker si mi dovolila, da se učim od tebe in neverjetne ekipe britanskega Vogua,” je dodala in omenila Vanesso Kingori, direktorico založništva revije, na kar je odgovorila, da ji je bilo v veliko veselje.

Od očeta je za rojstni dan prejela prav posebno rojstnodnevno voščilo. “Eden največjih užitkov v mojem življenju je gledati, kako moji otroci odraščajo v neverjetne odrasle osebe,” je na družbeno omrežje zapisal 66-letni soustanovitelj Microsofta. “Zelo sem ponosen nate.”

Študentka je v zadnjih mesecih za Vogue napisala eseje o globalnih vložkih, povezanih z razveljavitvijo zadeve Roe proti Wadu, o lekcijah, ki se jih je o aktivizmu naučila od matere, pa tudi o koristih, ki jih lahko ima Femtech za zdravstveno varstvo. Poleg tega je uporabila svoje račune na družbenih omrežjih za izmenjavo virov, tako da lahko drugi izvedo ter se naučijo več o zdravju žensk.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.