Pred veliko preizkušnjo: astrološka znamenja, ki bi v teh dneh končala razmerje

Magazin 28. Nov 202308:23 0 komentarjev
Par, ki se krega
Foto: PROFIMEDIA

Vstopili smo v obdobje strelca, ki je v znamenju prijateljstva in sočutja, prinaša pa naivnost, prebuja tekmovalnost in aroganco. Štiri astrološka znamenja bodo v naslednjih dneh pred veliko preizkušnjo in skušnjavo, da bi prekinila romantično zvezo. Nekatera bodo to tudi storila.

Začetek vladavine strelca bo prinesel veliko izzivov, nekateri pa se bodo nanašali tudi na prekinitev romantičnih zvez. Štiri astrološka znamenja bodo v še posebej veliki skušnjavi.

Biki

Teh dni ste se veselili iz več razlogov, niste pa pričakovali, da bo vaš partner vajino zvezo popeljal v sfero “morava se pogovoriti” in “čas je za razhod”. Prepričani ste o svojem odgovoru, želja po svobodi in samskem življenju pa vam ni privlačna le v teoriji, ampak se zdi kot obljuba miru na koncu zelo težke poti. Do te točke ste prišli, ker se s partnerjem enostavno ne morete dogovoriti o ničemer, in vse, kar vama je bilo nekoč skupno, postaja nevzdržno, poročanje Novega lista povzema N1 Zagreb.

Dvojčki

Niste želeli, da bi se to zgodilo, a zdaj ste proti partnerju. Nočete kar naprej žrtvovati svojega zdravja zaradi žalosti in obupa, a prav ti čustvi vam trenutno prinašata romantično razmerje. In ne samo vi, tudi vaš partner čuti enako. Čas je, da se situacija razreši. Verjetno sploh ne boste imeli pogovora, ker sta o tem že govorila in oba razumeta, kaj se bo zgodilo. A zdi se, da bo breme odločitve vseeno padlo na vas in boste vi tisti, ki boste naredili prvi korak. Zaradi tega boste živčni in v stresu.

Levi

Zvezde vam dajo misliti, da je vse pozitivno, a vizija sreče je eno, realnost drugo. Zdi se, da sreča obstaja samo takrat, ko niste v bližini osebe, s katero ste v partnerskem odnosu. Čas je za razhod, in to tudi veste. Morda se vaš partner ne zaveda, kako resni ste glede tega, a boste kmalu ugotovili, da se ne morete več slepiti. Na lepe dneve, preživete skupaj, boste gledali kot na preteklost, kar je sicer žalostno, a tudi neizogibno.

Škorpijoni

Te dni se vam bo zdelo, da izgubljate bitko in svojo notranjo moč. In prav izguba te moči lahko odraža pomanjkanje ljubezni do osebe, s katero ste v razmerju. Ne morete si več lagati. Veste, da se ne morete pretvarjati, da ste v partnerja zaljubljeni, in prav tako veste, da tako ne morete nadaljevati. In tudi nočete, poroča N1 Zagreb.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!