Sting in Trudy srečna že 30 let, a začetek ljubezni je imel grenak priokus

Magazin 12. Nov 202208:30
Sting, Trudy Styler
Profimedia

Eden najbolj slavnih parov v svetu znanih, pevec Sting in njegova soproga Trudy Styler, sta srečna že 30 let. Kako pa se je zgodila ta sreča?

Trudy Styler (68) in Sting (71) sta se spoznala, ko je bil on poročen z irsko igralko Frances Tomelty (74). Trudy in Frances sta se spoznali na produkciji proslave Macbeth in postali sta dobri prijateljici, bili pa sta tudi sosedi. Prijateljici sta bili vse do leta 1982, ko je na dan prišlo razmerje med Stingom in Trudy. “Seveda s Stingom nisva ponosna na nastalo situacijo, a se je preprosto zgodilo,” je Trudy Styler povedala za The Guardian, kako se je začela njena zveza s slavnim Stingom. Očitno se ni dalo nič narediti, saj se je Sting v Trudy zaljubil takoj, ko jo je prvič zagledal. “Imela je svetlo zelene oči in na levem licu zbledelo brazgotino, ki je bila videti, kot da jo je ustvaril živalski krempelj. Nenavadno je, da brazgotina na noben način ne okrni njene lepote. Nasprotno, videti je kot zlomljen angel.”

Peter O'Tool, Frances Tomelty
Profimedia – Peter O’Tool in Frances Tomelty v Macbethu.

Sting je pozneje o Trudy pisal v svoji avtobiografiji Broken music, kjer je tudi razkril, da se je vanjo zaljubil takoj, ko jo je spoznal. Za njuno razmerje se je izvedelo kmalu po tem, ko je Stingova prva žena rodila njunega drugega otroka. Leta 1983 je Trudy zanosila in se pridružila Stingu na turneji skupine Police, katere član je bil v tistem času. “To je bila vse prej kot prijetna situacija,” je nekoč dejala Trudy. “Nihče od naju ni ponosen na to, kar se je zgodilo. Rada sva se imela in živela sva skupaj, potem pa sva se poročila in imela več otrok. In to je najina življenjska zgodba.” Istega leta, ko sta Trudy in Sting dobila prvega otroka, se je on ločil. V zakonu s Trudy je dobil še tri otroke.

Sting, Trudy Styler
Profimedia – Sting in Trudy na njuni posesti v Toskani blizu Firenc.

Ljubezenska zgodba slavnega pevca je Sedem ur intimnosti. Njegova izjava, da uživa v sedemurnem tantričnem seksu s soprogo, je povzročila pravi bum. “Ideja o tantričnem seksu temelji na duhovnem dejanju. Ne poznam čistejšega in boljšega načina izražanja ljubezni dveh ljudi od tega čudovitega, kot bi ga jaz imenoval, zakramenta. Za tem stojim. Sedem ur vključuje film in večerjo,” pravi Sting. Trudy je takrat dejala, da je za takšne izjave kriv glasbenik Bob Geldof (71), ki je dal skupni intervju z njenim možem, medtem ko sta oba popivala. “Nekoč ju je novinar vprašal o njunih spolnih sposobnostih in Geldof je rekel, da se lahko Sting ljubi ure in ure, ker se ukvarja z jogo. In moj mož je vprašal: No, ali še nisi slišal za tantrični seks? To je pravzaprav skrb za partnerja, grajenje intimnosti z njim,” je povedala.

Sting
Profimedia – pevec je še danes v odlični formi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.