Tedenski horoskop (od 28. 11. do 4. 12.): Napeto bo, izognite se konfliktom

Horoskop 25. Nov 202210:00
tedenski horoskop
Foto: Profimedia

Tedenski horoskop: morda ne bo odveč malce previdnosti pri odnosih, napetostim se je vsekakor mogoče izogniti.

Oven

Sonce v strelcu bo na vsakem koraku poskrbelo za bolj direktno komunikacijo in sproščene odnose. Z ljubljeno osebo ali s sodelavcem lahko zaidete v konflikt, če boste preveč vztrajali pri svojih prepričanjih. Prenehajte se boriti s svojimi skritimi čustvi, raje jih priznajte. Poskrbite za boljše odnose tudi v svojem družinskem krogu, saj so trenutno malce napeti. S počitkom, ki si ga boste privoščili v soboto in nedeljo, si boste nabrali moči in navdihe za nove podvige, napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Utrujenost, ki vas lahko zajame kljub energiji strelca, boste premostili s skodelico kave in prijateljskim klepetom. V sredini tedna boste razpoloženi za akcijo in dogajanje na vseh področjih. Poskrbite tudi za to, da se bodo tudi drugi v vaši družbi dobro počutili. V ljubezni se boljše razumevanje nakazuje v soboto in nedeljo, ko bosta oba bolj spontana in spočita ter pripravljena na pogovor. Tudi z drugimi se boste dobro razumeli.

Dvojčka

Prihaja nepričakovano povabilo, ki bo najprej delovalo dvomljivo, vendar bi ga bilo priporočljivo sprejeti, saj že nekaj časa hrepenite po bogatejšem intimnem življenju. Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se v določeni družbi nekoliko bolj izpostaviti, vam napoveduje tedenski horoskop. Kaj če bi proti koncu tedna, ko se v določeni situaciji ne boste znašli, improvizirali. V odnosih se poskusite učiti iz napak, ki ste si jih zaradi njihove pomembnosti dobro zapomnili.

Rak

Nikar ne postajajte vedno bolj pasivni, saj vas pogum še vedno spremlja. Če ne boste previdni in dosledni, vam lahko zagode zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi. Pomagajte si z zdravo prehrano in se nikar ne smilite sami sebi, saj boste s tem okoliščine še poslabšali. Finance vam bodo najbolje služile v zadnjih dneh tedna, saj bodo na vidiku dogovori in dobre priložnosti. Morda boste lažje spoznali bistvo, če boste vse skupaj uredili sami.

Lev

V prvih dneh tedna boste zaradi vpliva sonca v znamenju strelca navdušeni nad vsem, kar se bo pojavilo. Idej bo veliko, vendar jih bo treba predstaviti tudi drugim. Ljubezensko področje bo od vas zahtevalo, da izpolnite obljube. Čeprav se veselite srečanja, boste v ozadju kljub temu nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami. Te bodo tokrat od vas zahtevale težje rešitve in prilagajanje, ki pa vam ni pisano na kožo, vam napoveduje tedenski horoskop. V nedeljo si vzemite več časa za družino.

Devica

V prvi polovici tedna se bodo začele s soncem v strelcu dogajati še lepše stvari, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in nasmeškom na obrazu. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali, in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za finančne rešitve v petek. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil pomoč.

Tehtnica

Mars prinaša nekaj omejitev, ki bodo povezane predvsem s čustvenim življenjem. Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru sledijo konflikti. Želeli ali ne, ves čas se bodo pojavljale skrivnosti, ki vas bodo spravljale v kočljive položaje, kjer vas lahko reši le iznajdljivost. Tudi počutje bo konec tedna nihalo, kar vas bo usmerilo k analiziranju in tuhtanju. Nekdo ne bo hotel razumeti, kaj mu želite povedati, verjetno bodo krivi nesporazumi, povezani s preteklostjo.

Škorpijon

Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne odnose, še posebej tisti, ki ste v turbulentnem obdobju. V petek vam bo pomembna predvsem materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja. Venera bo tista, ki bo v soboto in nedeljo poskrbela, da boste samozavestni in zelo zadovoljni s svojim ljubezenskim področjem. Samske čaka presenečenje, vam napoveduje tedenski horoskop.

Strelec

Glasno boste z energijo sonca v svojem znamenju izražali svoje mnenje, saj boste prepričani, da se mora nekaj na področju kariere čim prej spremeniti. Na področju partnerskih odnosov boste želeli izvedeti nekaj, kar vas muči takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo. Delovali boste, vendar brez odvečne razlage in brez slabe vesti. Nikar pa v soboto in nedeljo, ko se boste želeli razveseliti, preveč ne zapravljajte, saj se vam lahko finančna situacija obrne v negativno smer.

Kozorog

V prvih dneh tedna boste verjetno imeli nekaj težavic, saj vas na področju kariere marsikdo ne bo razumel na pravi način. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim zaupate, in skupaj poiščite najboljšo rešitev. Ne iščite izgovorov za srečanje, raje se odzovite brez pripomb. Pri določenih zadevah boste konec tedna bolj počasni, ker čutite, da vas ne veselijo, vam napoveduje tedenski horoskop. Pomirite se in se raje usmerite v prijetnejše dogodivščine.

Vodnar

Samski vodnarji se boste prebudili, saj boste deležni prijetnih komplimentov in razigranih podvigov, s katerimi se boste počutili še bolj zaželeni. Tudi na področju dela in denarja lahko sedaj, ko vas objema energija strelca, marsikaj rešite na bolj spontani osnovi. Ne dovolite, da bi vas motili s pripombami, saj se boste tako odrezali veliko slabše. Z lahkoto boste v soboto in nedeljo spontani sledili svojemu pozitivnemu navdihu.

Ribi

V začetku tedna pričakujte nekaj napetosti, dogajalo se vam bo nekaj, kar vas obremenjuje, dviguje pritisk in krati notranji mir. Pravočasno se prebudite in začnite iskati rešitve. Vendar se ne obremenjujte preveč, saj boste že proti koncu tedna prišli do določenih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nikar ne bodite preponosni, raje sprejmite pomoč nekoga, ki vam na vsak način želi pomagati in svetovati. V soboto boste polni energije in motivacije, bodo vsi okoli vas počivali, vam napoveduje tedenski horoskop.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS

Komentari

Vaš komentar