Tom Hiddleston z zaročenko uživa prve dni starševstva

Magazin 28. Okt 202209:09 0 komentarjev
Tom Hiddleston in Zawe Ashton
Profimedia

Britanski igralec Tom Hiddleston in njegova zaročenka, rojakinja in stanovska kolegica Zawe Ashton, sta se razveselila naraščaja.

Tom in Zawe uživata v vlogi mladih staršev in sta presrečna,” so poročali tabloidi na Otoku in v ZDA. Dodali so, da jima, tako kot vsem novopečenim staršem, manjka spanca, sicer pa sta navdušena.

Novica, da sveža zaročenca pričakujeta otroka, je v javnost prišla poleti, kmalu po vesti o zaroki 41-letnega Hiddlestona in tri leta mlajše Ashton.

Igralca, ki skrbno varujeta svojo zasebnost, o svoji zvezi nista javno govorila – Tom je bil namreč pred Zawe v razmerju s popzvezdnico Taylor Swift in paparaci so ju spremljali na vsakem koraku.

Svojo romanco s skoraj desetletje mlajšo Swift je komentiral šele po njunem razhodu, povedal je, da je izjemna ženska in da sta se imela skupaj čudovito, a da razmerje, še posebej takšno, ki je ves čas pod drobnogledom javnosti, zahteva veliko predanosti.

Hiddleston je vesoljno slavo dosegel z upodobitvijo Lokija, lika iz stripovskega vesolja Marvel, z Zawe Ashton (prav tako prihodnjo “marvelovko”) pa sta se spoznala na odrskih deskah – v predstavi po delu dramatika Harolda Pinterja sta upodobila zakonca pred hudo preizkušnjo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.