V napi zaslišala nenavaden zvok, zato sta jo razstavila: tega nista pričakovala

Magazin 10. Maj 202413:22 0 komentarjev
kuhinjska napa
Foto: PROFIMEDIA

Zgodba zakonskega para iz ZDA je postala viralna, potem ko sta na Redditu delila fotografije nenavadne reševalne akcije.

Zgodba zakoncev je postala viralna, potem ko sta delila fotografije, ki prikazujejo nenavadno izkušnjo, piše Mirror.

Zakonca sta se ponoči nenehno prebujala zaradi nenavadnih zvokov, ki so prihajali iz kuhinje. Na koncu sta ugotovila, da prihajajo iz kuhinjske nape. Po več urah poskusov razstavljanja nape in iskanja vira hrupa sta presenečena odkrila, da je v napi ujeta neznana mačka, piše Mirror.

Na Redditu sta delila svojo zgodbo. “Žena je ugotovila, da nenavadni zvoki prihajajo iz nape in me zbudila. Poskusil sem razstaviti napo in rešiti mačko,” je povedal mož, ki ga je čakalo kar nekaj ur dela, da je prišel do nje.

Dodatna težava je bila slaba obnova kuhinje prejšnjega najemodajalca, kar je reševanje še dodatno otežilo. “Iskal sem način, kako bi razstavil napo in osvobodil mačko, vendar so nekatera prejšnja sporna popravila v hiši to zelo otežila,” je še pojasnil.

Na koncu mu je mačko uspelo osvoboditi, zakonca pa sta se odločila, da jo bosta obdržala. “Zdi se, kot da je nekako izbrala naju in si želi ostati pri nama. Zdaj je še nekoliko utrujena od nekajurnega jutranjega reševanja, a jo z nama čaka srečno življenje,” je še povedal lastnik, ki ni pričakoval, da se bo jutro začelo s takšnim dramatičnim dogodkom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!