Za navdih: kako nositi kavbojke za čim bolj eleganten videz

Magazin 11. Okt 202115:42
Kavbojke
Profimedia

Čeprav ima očitno vsak od nas v omari kavbojke (ali sto njih), ni vedno enostavno vedeti, s čim jih nositi, če želimo ostati elegantni. Za vaš navdih smo zbrali dvanajst elegantnih videzov deklet.

1. Kaj obleči s kavbojkami z visokim pasom?

S svojim laskavim fit in vintidž videzom so kavbojke z visokim pasom ene od naših najljubših hlač. Ne glede na to, ali so široke, oprijete, obrezane, zbledele ali črne, jih nosimo vse leto, da poudarimo pas in tako tudi svojo ženstvenost. Z majico in belimi supergami jih nosimo enako dobro kot s sandalami s peto in lepo bluzo. Predvsem pa so idealen zaveznik kratkih topov, da pokažemo ravno prav gole kože.

Kavbojke
Instagram @xeniaadonts
Kavbojke
Instagram @camillecharriere

2. Kaj obleči z modelom “mom” kavbojk?

Tiste, ki svoje kavbojke rade kupujete v vintidž trgovinah, najverjetneje stavite na ta model. Zvezda iz 70. in 90. let, za ketero so značilni visok ali srednje visok pas, raven kroj in široki boki. Čeprav so primernejše za visoke ženske, lahko manjše izberete dolžino 7/8. Tudi pri njih je mogoče poudariti pas, zraven pa izbirajte tope z balonastimi rokavi, da na vrhu ustvarite vtis prostornosti. Čevlji, s katerimi jih nositi? Pete, brez dvoma.

Kavbojke
Instagram @xeniaadonts
Kavbojke
Instagram @xeniaadonts

3. Kaj obleči ob ravnih kavbojkah?

Nedvomno je to najlažji model za nošenje, saj gre z vsem in je primeren za vse tipe telesa. Prav tako jih lahko oblečete s puloverjem in supergami za športni videz kot z ženstveno bluzo in petami.

Kavbojke
Instagram @tamara
Kavbojke
Instagram @leiasfez

4. Kaj obleči s širokimi kavbojkami?

Na polovici poti med “boyfriend” in “mom” so široke kavbojke v tej sezoni naredile izjemen preboj. Visok pas in široka oblika sta namenjena najbolj prefinjenim videzom. Če se želite približati temu, jih oblecite z bluzo s širokimi rokavi ter ​​gležnjarji s peto ali dolgim ​​jopičem in petami.

Kavbojke
Instagram @xeniaadonts
Kavbojke
Instagram @camillecharriere