Zadnjo jugoslovansko mis policija prijela med prostitucijo

Magazin 03. Apr 202206:00 > 15:391 komentar
Slavica Tripunović Dajana
Foto: Instagram: Dajana Slavica Tripunović

Srbska policija je v veliki akciji, usmerjeni proti elitni prostituciji, pred dnevi pridržala Slavico Dajano Tripunović, zadnjo mis Jugoslavije in nekdanjo pevko, poročajo srbski mediji. Misico, ki je sodelovala tudi na svetovnem izboru za najlepšo Zemljanko, je policija ujela pri delu.

Po poročanju srbskih medijev je policija med delom aretirala Slavico Dajano Tripunović, ki je bila leta 1991 – ko so se že začela trenja na območju nekdanje skupine države – okronana za mis Jugoslavije. Ni pa Tripunović edina, ki ji je policija odvzela prostost – to naj bi doletelo tudi, kot so se izrazili tamkajšnji mediji, ‘beograjsko madame’ Jeleno Jojić, menedžerja Kaje Ostojić Dušana Banjaca in vnuka Ere Ojdanića Nikolo Anđelića.

Tripunović so privedli k sodniku za prekrške, a so jo po izreku denarne kazni tudi izpustili. Sicer pa je bila Tripunović poleg udeleževanja na lepotnih tekmovanjih, dejavna tudi na glasbenem področju pod umetniškim imenom Dajana. Leta 2009 je sodelovala v izjemno priljubljenem resničnostnem šovu Parovi, v zadnjih letih pa so jo redko opazili v javnosti.

Komentari

Vaš komentar