Zdravstveno stanje Celine Dion zaskrbljujoče, pravi njena prijateljica

Magazin 25. Jan. 202208:30
Delite:
Celine Dion
Foto: Profimedia

Tuji mediji so že lani poročali, da s pevkinim zdravjem ni vse v najlepšem redu. Oboževalce je presunilo dejstvo, da je že tako vitka Celine izgubila kar nekaj kilogramov.

Slavna kanadska pevka Celine Dion je že lani oktobra odpovedala svoje koncerte v Las Vegasu, ki bi morali biti januarja, pred kratkim pa je odpovedala še nekaj določenih koncertnih datumov. Vzrok za to so njene zdravstvene težave – kot poroča portal News.in, se pevka bori s hudimi, bolečimi in dolgotrajnimi krči v mišicah.

O zdravstvenem stanju pevke je zdaj za omenjeni portal spregovorila tudi njena neimenovana prijateljica. S Celine naj bi bilo tako hudo, da zaradi močnih bolečin v nogah in stopalih ne more več vstati iz postelje in se gibati. Isti vir dodaja, da je Celine precej shujšala in da težko skrbi za svoja otroka, 11-letna dvojčka Eddyja in Nelsona.

Če se njeno zdravstveno stanje ne izboljša, bi se lahko za nekaj časa umaknila iz glasbenega sveta, čeprav bi bilo to zanjo zelo hudo, pravi prijateljica. Že pred časom je Celine tako komentirala odpoved svojih koncertov: “Moje srce je zlomljeno. Skupaj z ekipo smo se v zadnjih osmih mesecih predano pripravljali, zato sem zelo žalostna, da koncertov ne bo,” je dejala pevka, ko je odpovedala turnejo.

Celine Dion
Foto : Profimedia

Druge podrobnosti o njenem zdravju niso znane, a že pred časom so bili njeni oboževalci presenečeni, ko se je Celine pojavila na javnih dogodkih – videti je bila zelo slabotna.

Komentari

Vaš komentar