Znani raper v zvezi s kar 24 let mlajšo stanovsko kolegico

Magazin 15. Jun 202210:00 0 komentarjev
Diddy, Sean Combs
PROFIMEDIA

Že nekaj časa se je šušljalo, da ima Sean ''Diddy'' Combs novo ljubezen. Raper je po dolgem času končno priznal, da mu je srce ukradla 28-letna raperka Yung Miami.

Resnica je bila razkrita ob premieri Yung Miamijine nove sezone Caresha Please, v kateri se je P. Diddy pojavil kot prvi gost. Čeprav je bil njun pogovor sprva nekoliko zadržan, sta se sčasoma razgovorila in raper je razkril številne pretekle podrobnosti iz njune zveze.

Prav tako ni ostalo skrito, da ima z mlado raperko velike načrte. ”Veselim se že, da te odpeljem v Mehiko,” je dejal glasbeni zvezdnik, medtem ko ga je sogovornica presenečeno vprašala: ”Torej gre v Mehiko?” Če so že uvodne minute dale slutiti, da je med Diddyjem in Miami več, pa je bilo to vse bolj jasno ob njenem vprašanju o njegovem osebnem statusu.

Yung Miami
Profimedia

”Torej, kaj se s tabo dogaja? Si v razmerju?” je vprašala raperka, P. Diddy pa je odgovoril: ”Sem sicer samski, ampak se z nekom dobivam. Predvsem sem si vzel čas za življenje.” Na njegov odgovor je glasbenica presenečeno dejala: ”Velja, tukaj torej sva.” Ob tem se je P. Diddy malo bolj razgovoril: ”Hodiva na zmenke. Dobivava se in sva prijatelja. Odpraviva se na eksotične lokacije, imava se super, greva celo v nočni klub, tudi v cerkev …”

Še več o njuni zvezi

V nadaljevanju je raperko zanimalo, kaj mu je na njej všeč, in P. Diddy je poudaril, ga privlači njena avtentičnost: ”Si ena izmed najbolj resničnih oseb, kar sem jih kdaj spoznal. Si čudovita mama in odlična prijateljica. In imava se res super, saj veš?!”

Diddy se po tragični smrti svoje nekdanje partnerice Kim Porter, sicer mame njegovih treh otrok, ki je življenje izgubila leta 2018, počasi vrača v svet zmenkarij. Prva namigovanja o njegovi zvezi z Miamijevo so se sicer pojavila že junija 2021, ko so ju ujeli na rojstnodnevni zabavi, medtem ko sta se držala za roke.