Incident na Prešernovem trgu: moški naj bi mimoidočo ugriznil v obraz

Črna kronika 06. Okt 202208:52 1 komentar
Požar v tovarni Belinka
Fotografija je simbolična (Foto: Žiga Živulović Jr./BOBO)

Z ljubljanske policijske uprave so včeraj pozno popoldne sporočili, da so bili obveščeni o nenavadnem dogodku. Nekaj po 16. uri je moški s psom na Prešernovem trgu kršil javni red in mir ter nadlegoval mimoidoče in bil do njih nasilen.

“Policisti so osebo na kraju prijeli, v postopku pa pri njej ugotovili nepojasnjeno stanje, zaradi česar so jo predali zdravstvenemu osebju”, so zapisali. “Prav tako so ugotovili, da je bila v dogodku lažje poškodovana ena od občank. V nadaljevanju so obvestili pristojne, ki so poskrbeli za varstvo živali. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah dogodka in bodo na podlagi ugotovitev izvedli ustrezne ukrepe.”

Portal Ljubljanainfo je poročal, da je moški nepričakovano planil na mimoidočega, nato pa napadel njegovo prijateljico. To naj bi ugriznil v obraz, zaradi česar naj bi jo odpeljali v bolnišnico.

Po navedbah omenjenega portala je policija zoper storilca podala kazensko ovadbo, poleg tega naj bi ga odpeljali v Univerzitetno psihiatrično kliniko Ljubljana-Polje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje