V Ižakovcih mladoletni sin večkrat zabodel očeta, ko je ta spal

Črna kronika 12. Dec 202110:02 > 10:35 1 komentar
Policijski trak
Fotografija je simbolična. Srdjan Živulović/BOBO

Kriminalisti murskosoboške policijske uprave obravnavajo poskus storitve kaznivega dejanja umora, ki se je zgodil danes okrog polnoči na območju občine Beltinci, natančneje v Ižakovcih. 16 letni sin je večkrat zabodel svojega 45-letnega očeta, ko je oče spal. Očetu je iz hiše uspelo pobegniti, mladoletni sin pa je v policijskem pridržanju.

Kriminalisti murskosoboške policijske uprave obravnavajo poskus storitve kaznivega dejanja umora, ki se je zgodil danes okrog polnoči na območju občine Beltinci. Po prvih zbranih obvestilih je mladoletni sin med spanjem z nožem večkrat zabodel 45-letnega očeta, ki pa mu je uspelo zbežati iz hiše, so sporočili iz Policijske uprave Murska sobota.

Kot poroča pomurski Vestnik, se je poskus umora zgodil v Ižakovcih, mladoletni sin, ki je večkrat zabodel očeta, pa je poročanju Vestnika star 16 let.

Kot so policisti še zapisali v sporočilu za javnost, je oče, potem ko je zbežal, poskus umora prijavil. Očeta so odpeljali v bolnišnico in oče je v stabilnem stanju. Njegovemu mladoletnemu sinu pa so policisti odvzeli prostost.

Kriminalisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje