V Kopru 16-letnik pretepel brezdomca, posnetek nasilja zakrožil po spletu

Črna kronika 15. Nov 202310:01 2 komentarja
Policijski avto
Foto: N1

Po družbenih omrežjih zadnje dni kroži posnetek, na katerem je videti, kako moški v večernih urah pretepa brezdomca. Dogodek se je konec oktobra zgodil pri trgovskem centru v Kopru. Po pojasnilih policije je 32-letnega moškega pretepel 16-letnik, 19-letnik pa je dogajanje snemal.

Po družbenih omrežjih se v teh dneh širi posnetek, na katerem je videti, kako moški pretepa brezdomca. O dogodku, ki se je zgodil pri trgovskem centru v Kopru, je bila policija obveščena 27. oktobra ob 20.11.

“Policisti so na kraju izsledili poškodovanega 32-letnega moškega, ki je povedal, da je, medtem ko je spal na klopi, do njega pristopil neznani fant in ga začel brez razloga pretepati, nato je pobegnil v družbi še enega fanta,” so za N1 pojasnili na koprski policijski upravi.

Policija je 16- in 19-letnika kmalu izsledila v bližini. 19-letniku, ki je dogajanje snemal, so izdali plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru. 16-letnika, ki je pretepal brezdomca in se zatem tudi upiral v postopku, so pridržali. Obveščeni so bili starši, sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva in obdolžilni predlog zaradi kršenja zakona o javnem redu in miru.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje