V prometni nesreči pri Novem mestu umrli dve osebi, policija prosi za pomoč

Črna kronika 16. Avg 202116:26 > 18. Avg 2021 13:02 0 komentarjev
Policijski avto
Srdjan Živulović/BOBO

Okoli 15. ure se je na avtocesti na odseku Novo mesto–Ljubljana zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi. Zaradi nesreče je trenutno zaprt priključek Novo mesto zahod proti Ljubljani. Za razjasnitev okoliščin nesreče policija vse morebitne očividce prosi, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 12 00.

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, se je nekaj minut po 15. uri na avtocesti A2 na odseku Novo mesto–Ljubljana zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi. Po prvih ugotovitvah ogleda se je osebni avtomobil nekaj metrov za priključkom Novo mesto zahod proti Ljubljani od zadaj zaletel v tovorno vozilo. V osebnem vozilu sta bili dve osebi, ki sta umrli na kraju nesreče.

Na kraju dogodka so policisti, gasilci, reševalci in uslužbenci Darsa, trenutno pa poteka ogled kraja prometne nesreče, da bi ugotovili okoliščine prometne nesreče.

Zaradi prometne nesreče je priključek Novo mesto zahod proti Ljubljani zaprt. Promet je urejen po vzporednih cestah. “Opozarjamo na možnost naleta, zato naj voznice in vozniki vozijo skrajno previdno, upoštevajo spremenjeno prometno signalizacijo in odredbe policije in uslužbencev Darsa,” poudarjajo policisti.

Morebitne očividce prometne nesreče pa prosijo, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!