V prometni nesreči pri Turjaku ena oseba umrla

Črna kronika 01. Jul 202110:58 > 14:35 0 komentarjev
Policijski avto
Srdjan Živulović/BOBO

Zjutraj se je na glavni cesti od Ljubljane proti Kočevju pri naselju Turjak zgodila prometna nesreča. V čelnem trčenju je 80-letni voznik, kljub hitri zdravniški pomoči, umrl.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, se je nekaj pred 8.30 na glavni cesti od Ljubljane proti Kočevju, pri naselju Turjak, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Po zdaj znanih podatkih policije je 47-letna voznica, ki je vozila iz Lašč proti Turjaku, iz zdaj še neznanega razloga zavila na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v pravilno vozečega 80-letnika. Ta je kljub hitri zdravniški pomoči na kraju dogodka umrl. 47-letnica pa se je v nesreči lažje poškodovala, so sporočili s policije.

Zaradi ogleda kraja nesreče in odstranjevanja posledic je bila cesta zaprta do 12. ure. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o sumu storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti, o vseh okoliščinah pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo, so še sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!