Voznica dvakrat vozila v nasprotno smer, trčila tudi v varovalno ograjo

Črna kronika 22. Nov 202208:45 0 komentarjev
Policijski avto
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO

V nedeljo okoli 23. ure so policisti izsledili 47-letno voznico osebnega avtomobila, ki je peljala v nasprotni smeri vozišča. Policisti okoliščine še preiskujejo in bodo zoper kršiteljico na podlagi ugotovitev ustrezno ukrepali.

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so bili v nedeljo okoli 23. ure obveščeni, da med Drnovim in Smednikom proti Ljubljani voznik osebnega avtomobila vozi v napačno smer. Policijske patrulje so vozilo izsledile in ustavile.

Ugotovljeno je bilo, da je 47-letna voznica peljala iz Obrežja proti Ljubljani. Na odseku avtoceste v Dobruški vasi, kjer se izvajajo dela, je avtomobil obrnila in nadaljevala vožnjo proti Obrežju. Na območju Smednika je nato vozilo ponovno obrnila in nato proti Ljubljani vozila v nasprotno smer.

Pri tem je v Dobruški vasi na odseku, kjer se izvajajo dela, trčila v varovalno ograjo in kljub temu nadaljevala vožnjo proti Ljubljani. Okoliščine policisti še preiskujejo in bodo zoper kršiteljico na podlagi ugotovitev ustrezno ukrepali.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!