Zagorela prikolica, razneslo jeklenko s propanom

Črna kronika 23. Maj 202110:12 > 26. Jul 2021 16:18 0 komentarjev
gasilci
BOBO

V Ljubljani je v soboto zvečer zagorela počitniška prikolica. Še pred prihodom gasilcev je razneslo jeklenko s propanom. Sicer pa so gasilci ponoči posredovali tudi pri sproščanju plina v stanovanjskem objektu v Žalcu.

V Ljubljani je v soboto zvečer okoli 20.20 zagorela počitniška prikolica, v kateri sta bili dve plinski jeklenki. Že pred prihodom gasilcev je razneslo jeklenko s propanom, poroča uprava za zaščito in reševanje. Po prihodu so gasilci iz prikolice prinesli jeklenko s plinom butan in jo ohladili.

Med ostanki prikolice so gasilci našli poln rezervoar plina za montažo v osebno vozilo. Rezervoar so odnesli na varno in pustili, da plin kontrolirano izhaja iz rezervoarja. Ob so merili prisotnost nevarnih plinov za okolico. Zapisali so, da med požarom ni bilo nevarnosti.

Sicer pa so gasilci ponoči posredovali tudi pri sproščanju plina v stanovanjskem objektu. Ob 1.12 so v Ulici Rista Savina v Žalcu stanovalci zaznali vonj po plinu. Gasilci so iz prostora odnesli plinsko tlačno posodo in štedilnik. Izmerili so prisotnost plinov in prezračili prostore.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!