Povežimo Slovenijo prepričani, da bodo sooblikovali prihodnjo politiko

Slovenija 22. Apr 202218:26 > 18:26 0 komentarjev
Zdravko Počivalešk
Žiga Živulovič jr./ Bobo

Predstavniki gibanja Povežimo Slovenijo (PoS) so v zadnjem predvolilnem nagovoru na Prešernovem trgu v Ljubljani izrazili zadovoljstvo nad ugodnimi predvolilnimi napovedmi. Prepričani so, da bodo prestopili parlamentarni prag in da bodo dejaven akter pri oblikovanju prihodnjih politik Slovenije.

“Radi bi izrazili veselje, da je ideja Povežimo Slovenijo padla na plodna tla,” je dejal vodja volilnega štaba PoS Marjan Podobnik. Prepričan je, da bo lista PoS vstopila v DZ in tako preprečila radikalne delitve v slovenski družbi, državi in narodu.

Predsednik DS in poslanski kandidat PoS Alojz Kovšca ocenjuje, da so na predvolilnih soočenjih pokazali, da so ekipa kompetentnih ljudi. “Ne le da imamo možne kandidate za mandatarja, imamo tudi možne kandidate za različna ministrstva. Smo iz različnih strok, z veliko izkušnjami, političnimi, gospodarskimi, v kulturi, športu in na področju kmetijstva,” je dejal. Ocenil je tudi, da so odzivi s terena pozitivni, zato pričakuje pozitiven izid nedeljskih volitev.

“Izražam zadovoljstvo in upanje, da bomo močno in zanesljivo prestopili parlamentarni prag in da bomo zelo dejaven akter pri oblikovanju prihodnjih politik Slovenije,” se je strinjala tudi poslanka in poslanska kandidatka Monika Gregorčič. “Želim si, da bi za slovenske glasbenike vseh zvrsti naredil nekaj dobrega. Delam pošteno in tako mislim delati tudi v primeru, če Povežimo Slovenijo pride naprej,” je dejal glasbenik in poslanski kandidat na listi PoS Oto Pestner.

Vse relevantne informacije o prihajajočih volitvah lahko spremljate tudi na naši posebni spletni strani n1info.si/volitve-2022. 

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!