Sanacija škode na severni ljubljanski obvoznici bo trajala do konca tedna

Slovenija 06. Jul 202207:31 > 10:01 0 komentarjev
Obvoznica
Dars/TWITTER

Zaradi sanacije po včerajšnji siloviti nevihti, v kateri je padlo veliko dežja, je na severni ljubljanski obvoznici zaprt vozni pas med priključkoma Ljubljana sever, Celovška cesta in Industrijska cona Šiška proti Zadobrovi. Nastal je zastoj, zaradi katerega se je v jutranjih urah potovalni čas podaljšal tudi do 30 minut.

Na severni ljubljanski obvoznici je zaradi sanacije po neurju zaprt vozni pas med priključkoma Ljubljana sever, Celovška cesta in Industrijska cona Šiška proti Zadobrovi, Štajerski, navaja Prometnoinformacijski center za državne ceste. V jutranjih urah so nastali zastoji med razcepom Koseze in priključkom Industrijska cona Šiška proti Zadobrovi, pri čemer je bila zamuda do 30-minutna.

Sanacija vozišča se je začela ponoči ob 1.30 in bo predvidoma trajala do konca tedna, so prek Twitterja sporočili z Družbe za avtoceste RS (Dars).

Zastoji v Ljubljani so v jutranjih urah nastali tudi po Celovški cesti navzdol (proti centru).

Kot smo poročali, je bil promet na severni ljubljanski obvoznici oviran v večernih urah zaradi vode, ki se je na cestišču nabrala med silovito nevihto. Poplavljenih in zaprtih je bilo tudi več drugih cest v Ljubljani. Zaradi zaprtega podvoza na Celovški cesti so obtičali avtobusi, ki so bili namenjeni proti garaži v Šiški. Poplavilo je tudi podvoz na Drenikovi ulici, ki povezuje Bežigrad in Šiško.

Ljubljana
N1

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!