Vreme: oblačna sreda in bolj sončen preostanek tedna

Slovenija 22. Sep 202101:00 > 08:23 0 komentarjev
Vreme: oblačnost in megla
BOBO

Sreda bo oblačna, najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.

Noč bo delno jasna z občasno povečano oblačnostjo. Ponekod po nižinah bo nastalo nekaj kratkotrajne megle. Jutranje temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem pa okoli 10 stopinj Celzija, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso).

V sredo bo sprva zmerno, sredi dneva in popoldne pa marsikje tudi pretežno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem okoli 22 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo povečini delno jasno, ob severnem Jadranu bo pihala šibka burja. V sredo bo zmerno do pretežno oblačno, v krajih vzhodno od nas bo občasno rahlo deževalo. Ob Jadranu bo nekaj več sonca, burja bo ponehala.

Obeti

V četrtek, petek in soboto bo povečini sončno, le v zahodnih krajih se bo oblačnost občasno povečala. Pihal bo jugozahodni veter, postopno bo spet topleje.

Kakšno bo vreme med 25. in 30. septembrom?

V soboto bomo še pod vplivom višinskega grebena s toplim in suhim zrakom. Od nedelje bo od zahoda k nam spet pritekal nekoliko bolj vlažen in postopno malo hladnejši zrak.

V soboto kaže na sončno in čez dan toplo vreme. Od nedelje bo na nebu več oblačnosti, tudi verjetnost padavin se bo povečala.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!