Srbski predsednik Vučić skače tudi iz hladilnika

Svet 01. Apr 202207:55 > 11:47 0 komentarjev
Aleksandar Vučić na TV Pink
Posnetek zaslona/TV Pink

Aleksandar Vučić, aktualni predsednik Srbije in kandidat na predsedniških volitvah, ki se bodo odvile ta konec tedna, je v studiu TV Pink izstopil iz hladilnika. S tem se je navezal na svoj predvolilni spot.

V predvolilnem spotu Aleksandra Vučića, vodje Srbske napredne stranke (SNS) in aktualnega srbskega predsednika, ta izstopi iz hladilnika. Spot se začne z nosečnico in njenim možem, ki na televiziji vidita Vučića. “Joj, poglej spet tega,” reče soprog, nosečnica pa odgovori: “Res. Samo iz hladilnika še skoči!”

Ko nosečnica odpre vrata hladilnika, iz njega dejansko izstopi Vučić in ji poda kisle kumarice, ob tem pa se pohvali z nekaj svojimi dosežki in se nato vrne v hladilnik.

Na večer pred volilnim molkom je Vučić s svojimi sodelavci gostoval v oddaji na TV Pink, v studio pa je prišel prav iz hladilnika. Voditeljici je poklonil kisle kumarice, njegov šov pa je bil pospremljen s priredbo navijaške pesmi Crvene zvezde, ki je tako ali tako priredba kultnega hita skupine The Police, Every Breath You Take. Besedilo je v primeru stranke drugačno – “kilometri avtoceste, skupaj zmoremo vse, dela govorijo”.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!