Družbena omrežja s šalami na račun gosta na kronanju: Meghan Markle, si to ti?

Magazin 08. Maj 202322:12
Meghan Markle
Twitter: bobbicee/Profimedia

Po sobotnem kronanju kralja Karla III. se je na družbenih omrežjih začela širiti fotografija gospoda z belimi brki in belimi lasmi. Nekateri so se na račun njegovega videza pošalili, češ da je to v resnici Meghan Markle, ki je na kronanje vendarle prišla, a našemljena, da je ne bi kdo prepoznal.

V soboto so v londonski Westminstrski opatiji slovesno okronali kralja Karla III. in kraljico soprogo Camillo. Obred so spremljali številni po svetu, precej pestro je bilo dogajanje tudi na družbenih omrežjih, kjer so številni izkoristili priložnost in slovesnost komentirali ter se šalili. Tako je med obredom nekatere uporabnike pritegnil gospod z nenavadno frizuro in očali ter brki.

Nekateri so namreč zapisali, da je gost na kronanju v resnici Meghan Markle, soproga princa Harryja. Čeprav je bilo že pred kronanjem znano, da se vojvodinja Susseška slovesnosti ne bo udeležila, so nekateri šaljivo zapisali, da je Markle vendarle prišla, a našemljena, da je ne bi kdo prepoznal. “Meghan, ne boš nas pretentala,” je v šali zapisal uporabnik Twitterja.

Pozneje se je izkazalo, da ni šlo za masko, temveč je gospod na fotografiji skladatelj sir Karl Jenkins, ki je imel pomembno vlogo pri kronanju, saj je za obred komponiral eno od skladb. Pred kratkim je za BBC dejal, da je zelo počaščen, da bo sodeloval pri kronanju.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje