Lame pobegnile iz cirkusa in zaustavile železniški promet na Dunaju (FOTO)

Svet 02. Jun 202317:21 0 komentarjev
Lame na Dunaju
Pobegle cirkuške lame na Dunaju zaustavile železniški promet. (ÖBB)

Na Dunaju so iz cirkusa pobegnile lame. V mestu so povzročile precejšnjo zmedo, saj so se ustavile na eni najpomembnejših železniških prog in tam za nekaj časa zaustavile železniški promet.

Lame, ki so davi pobegnile iz cirkusa, so danes za kratek čas ustavile promet na eni najpomembnejših železniških prog na Dunaju, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Po navedbah predstavnice avstrijskih železnic so jih kmalu uspeli ujeti, nato je promet po približno 20 minutah normalno stekel.

Pobegle živali so tekale med železniškimi tiri v bližini postaje Meidling v južnem delu avstrijske prestolnice, so sporočile Avstrijske zvezne železnice (ÖBB).

Odsek proge so zato zaprli za približno 20 minut, medtem ko so zaposleni v cirkusu, predstavniki železnic in policisti lovili pobegle lame. Nobena od živali pri tem ni bila poškodovana.

Pobegle lame na Dunaju
Pobegle cirkuške lame na Dunaju zaustavile železniški promet. (ÖBB)

“Na Dunaju je prava redkost, da je treba ustaviti promet zaradi živali na tirih,” je kasneje dejala tiskovna predstavnica ÖBB in dodala, da železniški promet na avstrijskem podeželju včasih ovirajo krave.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!