Na WhatsAppu kmalu na voljo težko pričakovana funkcija

Digitalno 22. Maj 202320:51
WhatsApp app is seen on a smartphone in this illustration
Dado Ruvič/REUTERS

Kmalu bo na priljubljeni aplikaciji za dopisovanje WhatsApp omogočena ena najbolj pričakovanih funkcij. Ta bo ponujala možnost urejanja sporočil.

Priljubljena aplikacija za dopisovanje WhatsApp bo uporabnikom omogočala eno od funkcij, ki jo najbolj pričakujejo – možnost urejanja sporočil, piše agencija Reuters.

“Trenutke, ko se zmotiš ali si preprosto premisliš, boš lahko uredil,” so sporočili iz družbe Mete, ki je lastnica WhatsAppa.

Funkcija se bo v prihodnjih tednih začela uporabljati po vsem svetu, pošiljatelji pa bodo lahko svoja sporočila spremenili v roku 15 minut od tega, ko so jih poslali.

Do funkcije bodo lahko dostopali tako, da bodo na telefonu nekaj časa držali poslano sporočilo, nato pa se bo pojavil meni, kjer bo na voljo možnost “uredi”. Spremenjeno sporočilo bo imelo oznako “urejeno”, da bo prejemnik vedel, da je sporočilo bilo spremenjeno. Ne bo pa prikazana zgodovina urejanja.

Konkurenčni aplikaciji, kot sta Telegram in Signal, uporabnikom že omogočata urejanje sporočil, medtem ko je družbeno omrežje Twitter to funkcijo uvedlo lani. 

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje