Srbska policija zasegla lamborghinija bahatemu sinu Vučićevega prijatelja

Svet 27. Mar 202322:38 0 komentarjev
Lamborghini
INSTAGRAM

Srbsko notranje ministrstvo je v Beogradu zasegla prestižnega lamborghinija, s katerim je po beograjskih ulicah divjal Uroš Pantić, sin Petra Panića. Ta naj bi bil tesno povezan s srbskim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

“Na ulicah ni mesta za arogantne, brezobzirne in nasilne voznike. Ministrstvo je odločno in dosledno v boju proti ogrožanju varnosti državljanov,” so v objavi na Instagramu ob zasegu oranžnega lamborghinija zapisali na srbskem ministrstvu za notranje zadeve. Ob tem so objavili fotografije, kako s pajkom odvažajo luksuzno vozilo.

Vozilo naj bi pripadalo Urošu Paniću, ki je v zadnjih dneh objavljal posnetke objestne vožnje po beograjskih ulicah in policiste izzival, naj ga ulovijo, ob tem pa jih je tudi žalil ter jim grozil.

Uroš Panić je sicer sin Petra Panića, ki je po pisanju srbskih medijev “kum” srbskega predsednika Aleksandra Vučića. Kum lahko v srbščini pomeni poročno pričo, krstnega botra ali dobrega prijatelja. V vsakem primeru pa gre za bodisi družinske bodisi prijateljske povezave.

Kaj točne je Petar Panić Vučiću in kaj Vučić njemu, ni točno jasno, se pa srbski predsednik javno hvali, da ima več kot 70 kumov.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!