Tadej Pogačar: Moja mala sestrična Julija je pogrešana, pomagajte!

Črna kronika 30. Jun 202216:32 > 16:49 0 komentarjev
Pogrešana Julija Pogačar
Posnetek zaslona/Instagram @tadejpogacar

10-letna Julija Pogačar in njena mama Melisa Smrekar sta pogrešani od 3. novembra 2021. Julijin oče Peter Pogačar je vzpostavil spletno stran Najdimo Julijo, da je deklica pogrešana, pa je v Instagram zgodbi opozoril tudi slovenski kolesarski superzvezdnik Tadej Pogačar. V angleščini je zapisal: "Moja mala sestrična Julija je pogrešana. Pomagajte!"

52-letna Melisa Smrekar in njena 10-letna hči Julija Pogačar sta pogrešani že od 3. novembra lani.

Julija Pogačar
Posnetek zaslona/Instagram @tadejpogacar

Za njima še zdaj ni nobenih sledi, oče pogrešane Julije Peter Pogačar, ki ima nad njo tudi polno skrbništvo, pa je vzpostavil spletno stran Najdimo Julijo (findjulija.com), na kateri je objavil vse informacije o njunem izginotju in kje bi lahko bili.

Kot trdi Peter Pogačar, sta Melisa Smrekar in mala Julija novembra odšli neznano kam z zakoncema Luko in Anko Ule. Melisa je s seboj vzela le osebne dokumente, vse drugo pa je pustila doma. Po njegovih besedah naj bi bili Smrekar in zakonca Ule že več let v stiku z Lano Praner, ki je vodja sekte Lana Praner z Gospodi.

Pripadniki te sekte so teoretiki zarot in med drugim verjamejo v nevarnost signala 5G, da je testiranje in cepljenje proti covidu-19 namenjeno vstavljanju čipov in da letala na nas spuščajo strupe. Kot trdi Peter Pogačar, je mama Julijo redno jemala s seboj na delavnice vodje sekte Lane Praner.

Julijin oče tako za informacijo, ki bi pripeljala do pogrešane 10-letnice in jo vrnila domov, ponuja tudi denarno nagrado. Policija sicer še vedno aktivno išče Julijo in Meliso.

Julija Pogačar je visoka okoli 150 cm, srednje dolgih temnih rjavih las. Melisa Smrekar je visoka okoli 170 cm, suhe postave, ima črne lase, dolge do ramen.

Da je Julija pogrešana, je v Instagram zgodbi opozoril tudi slovenski kolesarski as Tadej Pogačar, ki je zapisal: “Moja mala sestrična Julija je pogrešana. Pomagajte!”

Policija prav tako naproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!