Vučić na vinskem sejmu: Spil sem več kot 100 kozarcev, to zame ni nič

Svet 02. Sep 202210:51 3 komentarji
Aleksandar Vučić
Posnetek zaslona/TV Pink

V Beogradu se je odvil sejem "Vinska vizija odprtega Balkana", gostitelj voditeljev Albanije, Severne Makedonije in Črne gore pa je bil predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ki ni skrival, kako zelo rad ima vino.

Gledalci so lahko na številnih srbskih televizijskih programih več kot eno uro spremljali, kako srbski predsednik Aleksandar Vučić degustira vino, sam pa se je pohvalil, koliko lahko spije. “Ljudje so šteli, spil sem več kot 100 kozarcev, to zame ni nič, v soboto pridem spet,” se je v prenosu pohvalil srbski predsednik.

V nekem trenutku je njegova predstavnica za medije Suzana Vasiljević poskušala vzeti kozarec iz njegovih rok, a ga je vzel nazaj in nadaljeval pitje. “Samo da poskusim,” je dejala Suzana Vasiljević, a njen šef je bil odločen: “Ne, ne, ne.” Hitro si je nazaj priboril kozarec od moškega na stojnici.

“Boji se, da sem spil preveč, to je v redu,” je dejal, ko je vzel kozarec, Suzana Vasiljević pa je dejala, da se ne boji, a da ga čaka albanski premier. V nekem trenutku ga je poskušala tudi pograbiti za roko, a se ji je izmuznil in ji s pogledom nakazal, da je čas, da odneha in odide, kar je na koncu tudi storila.

Na sejmu so lahko ljudje videli tudi srbskega teniškega igralca Novaka Đokovića in predsednikovega sina Danila Vučića. “Sin, ali želiš poskusiti namesto očeta? Sin pije z mano,” je Danilu rekel srbski predsednik, ki se je pohvalil, da njegov sin dela v vinoteki.

“Povabi gosta, postrezi vino, daj kozarce … On dela v tisti dobri vinoteki, zna postreči, saj vidite, da ve, do kod naliti,” je nadaljeval Vučić.

Po vinskem sejmu je Vučić gostil večerjo za goste vrha v okviru pobude Odprti Balkan. Večerje so se udeležili voditelji Albanije, Severne Makedonije in Črne gore, pa tudi turški zunanji minister Mevlut Cavusoglu.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje