Četrti volilni podkast: tragične figure, dvojni obrazi, nezaupanje in opozorila

Volilne novice 29. Apr. 202207:00 > 04. Maj. 2022 07:021 komentar
Delite:

V tokratnem volilnem podkastu na N1 je Suzana Lovec gostila Katjo Šeruga in Anžeta Božiča. Kakšna je povolilna Slovenija?

Kaj se je torej zares zgodilo v nedeljo, ko je Slovenija volila? Kakšna je prihodnost Janeza Janše in SDS? Kaj in zakaj bo moral izpeljati Robert Golob? Kje se je v kampanji na levem polu kazalo nezaupanje in kaj se dogaja z njim zdaj? Kako po volitvah na Slovenijo gleda tujina? Kje bo treba pod prste najbolj gledati odhajajoči vladi in kje bo treba najbolj pod prste gledati novi vladi? Odgovore sta v podkastu tokrat pomagala iskati Katja Šeruga in Anže Božič.

Anže Božič je dolgoletni novinar s področja notranje politike; včasih je politiko pokrival na časopisu Delo, zdaj jo že nekaj let na POP TV. Katja Šeruga je direktorica N1 Slovenija, pred tem je bila urednica na več različnih medijih (Večer, POP TV, Kanal A) in še pred tem dolga leta novinarka za notranjo politiko. Oba sta dobra poznavalca aktualnega političnega dogajanja in zakulisja. Parlamentarne volitve so za nami. Kakšna je torej povolilna Slovenija? Kakšne so povolilne analize? O tem sta govorila v današnjem volilnem podkastu.

O zmagovalcih, poražencih, vzrokih, posledicah izida volitev, pa o odzivih strank na rezultat volitev, o dogajanju v povolilnem tednu … se je s Katjo Šeruga in Anžetom Božičem v današnjem volilnem podkastu na N1 pogovarjala urednica rubrike Poglobljeno na N1 Suzana Lovec. Prisluhnite in si oglejte.

Podkaste N1 Slovenija lahko poslušate in se nanje naročite na platformah APPLE PODCASTSSPOTIFYSOUNDCLOUDGOOGLE PODCASTSTITCHERCASTBOX in DEEZER.

Vse relevantne informacije o volitvah lahko spremljate tudi na naši posebni spletni strani n1info.si/volitve-2022. 

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Komentari

Vaš komentar