3 horoskopski pari, ki ustvarijo usodne zveze in življenjske ljubezni

Magazin 04. Dec 202110:00 komentar
srce
Profimedia

Za nekatere ljudi se preprosto zdi, da so si usojeni in da je njihova zveza zares zapisana v zvezdah.

Tako vsaj pravijo astrologi, ki razkrivajo, da obstajajo pari, ki se privlačijo kot magneti in ustvarijo usodne zveze. Tri kombinacije horoskopskih znakov, ki jih navajamo v nadaljevanju, veljajo za najbolj usodne.

1. Bik in škorpijon

Ljubezen med pripadnikoma teh dveh znakov je resnično usodna. Tudi če ne bosta ostala skupaj, bosta povezana za vse življenje in pravzaprav nikoli ne bosta povsem pozabila drug na drugega. Nežnega bika bo povsem očaral strastni škorpijon, zato se bo kaj kmalu predal. Njuna zveza je polna strasti, a zaradi bikove posesivnosti in dejstva, da je škorpijon nagnjen k spogledovanju, lahko pride do težav. Škorpijon je izjemno energičen, kar lahko utrudljivo vpliva na umirjenega bika. Rešitev je, da poiščeta krog prijateljev, s katerimi bosta zunaj odnosa našla skupni jezik in uživala v druženju z njimi.

2. Oven in tehtnica

Tema dvema znakoma se lahko zgodi ljubezen na prvi pogled – že ob prvem srečanju bosta začutila metuljčke v trebuhu, privlačnost med njima bo nesporna. Njuna zveza pa je že od začetka postavljena pred izzive, saj sta si res različna: oven je neposreden in odprt, kar diplomatsko usmerjeni tehtnici ni najbolj všeč. Oven pa bo hitro začutil nejevoljo zaradi neodločnosti tehtnice in njenega zavlačevanja pri sprejemanju odločitev. Priporočljivo je, da tak par poišče kakšno skupno aktivnost, v kateri bosta enako uživala oba. To ju bo združevalo na drugačnih ravneh, tako da bo več možnosti za dolgoročno uspešno zvezo.

3. Dvojčka in strelec

Gre za vsestransko privlačnost – poleg tega, da se izjemno privlačita na fizični ravni, se odlično ujameta tudi na intelektualni. Znak dvojčka velja za izjemno radovednega in pripravljenega preizkusiti stvari, ki mu jih življenje pripelje na pot. Vedno razmišljujoči strelec pa je naravnost navdušen nad takimi osebami. Pa vendar lahko pride do nestrinjanj, saj je strelec pogosto prepričan, da obvlada vse, kar lahko dvojčkom pomeni veliko težavo. Če hočeta ostati skupaj, je najbolje, da oba naredita korak nazaj in poiščeta kompromis, ki jima bo najbolj ustrezal.