Umrl je priljubljeni igralec, star komaj 42 let

Magazin 10. Jan 202410:34 0 komentarjev
Adan Canto
Foto: Profimedia

Umrl je igralec Adan Canto, znan po vlogah v serijah Čistilka (The Cleaning Lady) in Imenovani naslednik (Designated Survivor). Star je bil 42 let.

Po težkem boju z rakom na prebavilih je v ponedeljek umrl Adan Canto, je sporočila njegova predstavnica za stike z javnostmi Jennifer Allen. V v izjavi za CNN je zapisala, da je “imel globok um, ki ga je le malokdo poznal”.

Canto, ki se je rodil v Mehiki in odraščal v Teksasu, je bil izkušen igralec in glasbenik, ki je igral v Foxovi seriji Čistilka. Trenutno se snema tretja sezona, Allen pa je povedala, da Canto v njej ni nastopil.

Med drugim je znan po vlogah v serijah Imenovani naslednik, Narcos in Kri in nafta (Blood and Oil). Med njegovimi najvidnejšimi filmskimi deli pa sta bila Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti (X-Men: Days of Future Past) in Agent Game.

“Z zlomljenim srcem sporočamo, da je umrl Adan Canto. Bil je čudovit igralec in prijatelj, v čast nam je bilo, da je bil del družin Warner Bros. Television in FOX Entertainment vse od svojega ameriškega prvenca v filmu The Following pred več kot desetletjem. To je nepredstavljiva izguba,” sta Warner Bros. Television in FOX Entertainment zapisala v izjavi za CNN.

“V seriji Čistilka je zasijal z mogočnim nastopom, v katerem je pokazal svoj razpon, globino in ranljivost,” so še zapisali v izjavi za javnost in dodali, da “žalujejo skupaj z njegovo ženo Stephanie, njunima otrokoma in bližnjimi. Adana bomo zelo pogrešali,” so zaključili.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!