Jon Bon Jovi odpovedal koncert zaradi okužbe s koronavirusom

Magazin 02. Nov 202108:21 > 10:04 0 komentarjev
Bon Jovi
PROFIMEDIA

Glasbenik Jon Bon Jovi je konec tedna oboževalce razžalostil z novico, da mora sobotni koncert na Floridi odpovedati. 59-letni roker je namreč pred koncertom opravil hitri test, ki mu je pokazal, da je okužen s koronavirusom.

Preden je skupina Bon Jovi v soboto stopila na koncertni oder v Miami Beachu, so glasbeniki opravili hitre teste na koronavirus, test pevca pa je bil pozitiven. Člani skupine so hitre teste opravili tik pred koncertom, test frontmana pa je bil, čeprav je pevec polno cepljen, pozitiven.

“Jon se počuti odlično,” so organizatorji sporočili občinstvu, ki se je zbralo pod odrom, in dodali, da se pevec kljub temu odpravlja v posteljo. Datum prestavljenega koncerta še ni znan.

Skupina Bon Jovi je zadnji studijski album izdala med pandemijo covida-19, maja 2020. Oktobra lani pa je pevec v intervjuju za portal Sky News dejal, da je število žrtev, ki so podlegle virusu v Združenih državah Amerike, “kriminal”. Takrat so v Ameriki potrdili 200.000 žrtev, ki so umrle za covidom-19. Danes je to število preseglo mejnik 745 tisoč.