BQL navdušujeta z novo pesmijo Lučke skupaj s Polkaholiki

Magazin 09. Nov 202208:30
BQL
Foto: Neo Visuals

Za fantoma je delovno obdobje, vse poletje sta nastopala po Sloveniji. Polnila sta mesta, trge in veselice ter zraven posnela novo pesem.

Medtem ko sta bila tako zaposlena, pa sta komaj opazila, da ima pesem Lučke, ki sta jo lani decembra izdala skupaj s Polkaholiki, v tem letu na YouTubu pri nas rekordno število ogledov. Štiri milijone ljudi si jo je že zavrtelo, BQL & Budale pa so prepričani, da bo pesem žarela vsake nadaljnje božično-novoletne praznike. In ko smo že pri praznikih, v tem času, ko nas zasipajo z materialnimi dobrinami in mnogokrat zlaganim luksuznim življenjem na Instagramu, fanta predstavljata pesem z naslovom Denarnica. S pesmijo apelirata na poslušalce, da za srečo ne potrebujejo čisto vsega, kar morda mislimo. ”Sploh v današnjem svetu se zdi, da za srečo potrebujemo ogromno enih stvari in se včasih med izobiljem ponudbe izgubimo. Kar je resnično pomembno za bogato življenje, ni količina evrov v žepu, sreča je v srcu, je v malih stvareh in medsebojnih odnosih,” sporočata Rok in Anej.

BQL
Neo Visuals

Poleg tega si je izid pesmi, prav kot darilo na njegov rojstni dan, zamislil Rok. ”To je bila moja želja že dolgo časa, a tudi za naprej nama ne manjka želja in izzivov v glasbi. Glasbeno sva že sodelovala v filmu Košarkar naj bo 2, močno si želiva še, da bi bila najina pesem slišana v kakšni dobri slovenski seriji,” ambiciozno pripovedujeta. Skupaj s pesmijo prihaja tudi videospot. ”Spot je dokaz, da je možno širiti dobro voljo brez vnaprej pripravljenega načrta, kdo vse bo v spotu nastopal,” pravita. V videospotu namreč nastopajo ljudje, ki sta jih fanta kar na licu mesta povabila k sodelovanju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.