Dončić si je tekmo ogledal v družbi Gabriele in delil novo fotografijo: “Zvezda”

Magazin 29. Jan 202409:17
Gabriela
Foto: Luka Dončić/INSTAGRAM

Potem ko je na tekmi proti Atlanti zablestel v vsem svojem sijaju, je tokrat sam prevzel vlogo navijača. Pri tem pa mu je družbo delala prav posebna oseba.

V noči na soboto po evropskem času se je v ligi NBA zgodilo nekaj nepozabnega. Luka Dončić je Atlanti natresel neverjetnih 73 točk in se vpisal med nesmrtne. Zato je po tekmi seveda sledilo tudi presenečenje.

Dončić si je privoščil zaslužen počitek in se sam znašel v vlogi navijača. Z domačega kavča si je namreč ogledal tekmo med Crveno zvezdo in Partizanom. Za koga je navijal, je jasno izrazil, ko se je razveselil zmage Crvene zvezde.

To veselje je delil na Instagramu, kjer je objavil fotografijo, ki jo je pospremil s preprostim napisom: “Zvezda.” A bolj kot zmaga Zvezde je bila zvezda fotografije njegova dober mesec stara hčerka Gabriela, v družbi katere si je ogledal tekmo.

Luka Dončić
Foto: Zajem zaslona/ Instagram

Spomnimo, v začetku decembra sta prvi zvezdnik kluba Dallas Mavericks in njegova zaročenka Anamaria Goltes sledilce presenetila z novico, da sta dobila hčerko.

Čestitke so deževale z vseh strani, najbolj pa sta bila zagotovo srečna mlada starša, ki ob tem nista skrivala ponosa. Anamaria pa je prvo nosečniško fotografijo z javnostjo delila šele ob koncu preteklega leta, ko se je spomnila najlepših trenutkov leta 2023.