Huda prometna nesreča ameriške igralke Anne Heche, ki je v kritičnem stanju

Črna kronika 06. Avg 202211:28
Delite:
Anne Heche
Foto: Profimedia

Tuji mediji poročajo, da se v soseski Mar Vista v Los Angelesu hudo ponesrečila ameriška igralka Anne Heche. Po doslej znanih informacijah se je z avtomobilom zaletela v eno od hiš, avtomobil pa so zajeli plameni. Hudo poškodovano igralko so prepeljali v bolnišnico.

Losangeleška policija je potrdila, da se je v petek v soseski Mar Vista zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bila hudo poškodovana ena oseba. CNN poroča, da naj bi bila v nesreči udeležena znana ameriška igralka Anne Heche. Po doslej znanih informacijah je voznica s svojim avtomobilom znamke Mini zaradi velike hitrosti zletela s ceste in trčila v eno od hiš. Avtomobil so zajeli plameni, gasilci pa so potrebovali skoraj eno uro, da so ogenj pogasili, zagorela pa naj bi tudi hiša.

Anne Heche nesreča
Foto : Profimedia

Ameriški mediji poročajo, da so hudo poškodovano igralko prepeljali v bolnišnico, ki je v kritičnem stanju. Po neuradnih podatkih naj bi policisti v avtomobilu našli tudi žgano pijačo.

Heche je v svoji bogati igralski karieri nastopila v televizijski nadaljevanki “Another World”, kasneje pa je zaigrala še v številnih filmih, kot so “Donnie Brasco”, “Šest dni, sedem noči” in “Pasji dnevi”. Pred več kot dvajsetimi leti je bila tudi v zvezi z znano voditeljico pogovornih oddaj Ellen DeGeneres, zaradi česar se je soočala s težavami pri iskanju novih igralskih vlog. Kasneje je v enem od intervjujev priznala, da se je takrat počutila izobčeno, njena kariera pa je trpela še več kot desetletje po omenjenem razmerju.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar