Igralka Toni Collette in njen soprog sta sporočila, da se ločujeta

Magazin 06. Jan 202310:30
Toni Collette
Profimedia

Znana hollywoodska igralka, sicer Avstralka, Toni Collete, se ločuje od svojega soproga, glasbenika Dava Galafassija.

Očitno je začetek novega leta pri marsikomu tudi pravi čas za nove začetke. Iz Hollywooda tako prihaja novica o ločitvi para, katerega zakon je veljal za enega bolj trdnih v svetu slavnih in znanih. Igralka Toni Collette in glasbenik Dave Galafassi se ločujeta po dveh desetletjih skupne življenjske poti. Imata dva otroka, 14-letno hčerko Sage Florence in 11-letnega sina Arla Roberta.

Toni Collette
Profimedia

Igralka in kantavtorica, ki je bila za svojo vlogo v filmu Šesti čut iz leta 1999 nominirana za oskarja, se je za ta korak odločila le nekaj ur po tem, ko so tiskovne agencije in tuji mediji preplavile fotografije njenega soproga Dava v objemu druge ženske na plaži v bližini avstralskega Sydneyja.

“Po daljšem obdobju življenja na različnih naslovih sva se skupaj odločila za ločitev,” sta sporočila slavna zakonca. Dodala sta, da sta drug drugemu hvaležna za vse lepe trenutke, ki sta jih preživela skupaj, še zlasti pa za njuna čudovita otroka, čigar dobrobit ostaja prioriteta. “Ne glede na nove okoliščine ostajava predana njuni vzgoji, saj si vsak otrok zasluži ljubezen obeh staršev. Midva nadaljujeva s svojimi potmi v skladu z mislijo, da je vsak med nami ustvarjalec svoje usode. Naredila bova vse, da s procesom ločitve opraviva tako, da se poskušava dogovoriti o vseh pomembnih vprašanjih, ki zdaj prihajajo na dan,” sta še sporočila znana zakonca.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.