Italijanski zvezdnik Eros Ramazzotti pred dnevi postal dedek

Magazin 07. Apr 202308:00
Eros ramazzotti
Profimedia

26-letna Aurora Sophia Ramazzotti je dva tedna pred rojstvom sinčka Cesareja, ki ga je 30. marca rodila v porodnišnici v Luganu v Švici, dobila svojo prvo naslovnico italijanske izdaje Vanity. Priljubljena televizijska voditeljica je v ekskluzivnem intervjuju razkrila, da pri skrbi za sina pričakuje pomoč starih staršev, italijanskega kantavtorja Erosa Ramazzottija in mame, ene najbolj priljubljenih italijanskih televizijskih voditeljic, Michelle Hunziker.

Aurori in malemu cesarju ob strani stoji postavni Goffredo Cerza, ki prihaja iz zdravniške družine iz Rima, sam je študiral elektrotehniko v Londonu, trenutno pa se ukvarja predvsem s fitnes aplikacijami in trenerstvom.

Eros je hčerki posvetil največjo uspešnico Piu bella cosa, zdaj pa je v središču pozornosti celotne družine mali Cesare, njegov prvi vnuk. Eros Ramazzotti in Michelle Hunziker sta bila eden najbolj priljubljenih parov devetdesetih, dobra prijatelja pa sta ostala tudi po ločitvi leta 2002. Skupaj sta vzgojila hčerko Auroro, ki je zaslovela kot voditeljica italijanske različice oddaje X Factor, danes pa ima več kot dva milijona sledilcev na Instagramu. Erosu sta se v drugem zakonu z italijansko manekenko in igralko Marico Pellegrinelli rodila 11-letna hči Raffaella Maria in sin Gabri Tuli, ki je 14. marca praznoval osmi rojstni dan. Pred štirimi leti sta italijansko javnost šokirala z novico, da se ločujeta in da bosta živela vsak na svojem naslovu, formalno pa sta še vedno poročena.

Goffredo Cerza Aurora Hunziker-Ramazzotti
Profimedia

“Bilo je čudovitih 10 let, skupaj sva zgradila lepo družino in bila sva neskončno srečna. To je najina skupna izbira in najina skupna odločitev, najin odnos pa ostaja prijateljski. Ljubezen, ki sva si jo delila, je še vedno prisotna, oba čutiva veliko spoštovanje drug do drugega,” sta takrat zapisala v skupnem sporočilu za javnost. No, Eros je trenutno zaročen z Dalilo Gelsomino, ki je leto dni mlajša od hčerke Aurore.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.