Kako je danes videti igralec, ki je zaslovel z vlogo Mannyja v Sodobni družini

Magazin 15. Mar 202313:26
Rico Rodriguez
PROFIMEDIA

Se spomnite prikupnega Mannyja iz serije Sodobna družina? Od snemanja prve sezone je minilo 14 let, igralec Rico Rodriguez pa je videti popolnoma drugače. Bi ga prepoznali?

24-letni Rico Rodriguez, ki je zaslovel v vlogi dečka z imenom Manny Delgado, se je včeraj udeležil premiere filma Shazam! Fury of the Gods v Los Angelesu. Prisotne je presenetil s spremenjenim videzom – prepoznavne kratko pristrižene lase, ki jih je nosil v seriji Sodobna družina, je zamenjal z dolgimi kodri, zdaj odrasli igralec pa si je začel puščati tudi brado.

Rico Rodriguez na premieri filma 'Shazam! Fury of the Gods v Los Angelesu marca 2023
PROFIMEDIA

Rodriguez je leta 2009, ko so začeli snemati Sodobno družino, štel 10 let. Ameriška serija, ki prikazuje vsakodnevno življenje družine, v kateri so si člani med seboj zelo različni, se je na malih ekranih obdržala enajst sezon.

Rodriguez je tako odraščal ob slovitih imenih ameriške televizije, zaigral je ob igralcih, kot so Julie Bowen, Ty Burrell, Ed O’Neill, Sarah Hyland, vlogo Mannyjeve televizijske matere pa je prevzela kolumbijska igralka Sofia Vergara.

Rico Rodriguez in Sofia Vergara v seriji Moderna družina
PROFIMEDIA

Na televiziji se je Rodriguez z manjšimi vlogami pojavil že prej, prepoznavnost pa mu je prinesla prav vloga Mannyja. Ta se je izkazal za premišljujočega in zrelega otroka, morda nekoliko preresnega za svoja leta.

Časopis Time je igralca leta 2014 uvrstil na seznam 25 najvplivnejših najstnikov, prejel je do 125 tisoč dolarjev na epizodo. V enajstih letih so jih sicer posneli 250.

Že leta 2012 pa je mladi igralec objavil tudi avtobiografijo z naslovom Reel Life Lessons … So Far, v kateri razmišlja o liku Mannyja. Pred snemanjem zadnje epizode leta 2019 je za Hooldywoodlife Rodriguez povedal, da bo slovo od snemanja zanj težko, saj je celotna ekipa postala njegova druga družina.

Ekipa serije Moderna družina
PROFIMEDIA

V Teksasu rojeni igralec je med ustvarjanjem Sodobne družine sodeloval tudi v drugih filmskih projektih. Glavno vlogo je prevzel v ameriški biografski drami Endgame (2015), kasneje je svoj glas posodil v animirani seriji Levja straža (2016), ki je del znamenite franšize Levjega kralja, istega leta pa je zaigral tudi v animiranem filmu Pernata banda.

Po koncu snemanja leta 2020 se je v manjših vlogah pojavil le na televizijskem kanalu Nickelodeon. Trenutno ustvarja podkast z naslovom How to Win Friends and Disappear People. Fotografije, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, pa kažejo, da še zdaj igralsko ustvarja.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar