Kdo med astrološkimi znamenji je največji prepirljivec

Magazin 13. Apr 202419:18 0 komentarjev
Par, ki se prepira v avtu
Foto: PROFIMEDIA

Obstajajo nekatera znamenja, ki so znana po svoji izjemni strasti in močni volji, zaradi česar so bolj nagnjena h konfliktom, menijo astrologi. Preverite, katera znamenja so to.

Pogosto se zgodi, da imamo različna mnenja, kar je popolnoma normalno, vendar obstajajo posamezniki, ki v nobenem primeru ne znajo ostati mirni. Ti ljudje so sposobni sprožiti ostri politični prepir med družinskim srečanjem ali pa se zaplesti v prepir s prijateljem, ker je neko besedo napačno izgovoril. Po mnenju nekaterih astrologov, ki jih citira spletni portal Best Life, lahko njihova nagnjenost k agresivnosti izhaja iz njihovega zodiakalnega znaka.

6. Devica

Astrologinja Tara Bennet poudarja, da si device nikoli ne dovolijo popuščanja pri popolnosti. Z vami bodo razpravljale toliko časa, dokler se ne boste strinjali z njimi. “Svoje argumente izražajo na izjemno hladen način, ki lahko deluje zastrašujoče. Znajo zelo natančno zadeti človekove negotovosti,” pa je povedala astrologinja Lisa Barretta.

5. Dvojčka

Ti posamezniki so morda najbolj družabno naravnani med vsemi astrološkimi znaki, vendar njihova hitra in besedna narava pogosto vodi do manipuliranja sogovornikov. “Zaradi obilice trivialnih informacij, ki se skrivnostno nabirajo v njihovih možganih, so dvojčki izjemno spretni v povezovanju dejstev takoj, ko se pojavi potreba,” opaža astrolog bralec tarota Ryan Marquardt. Baretta pravi, da bodo ti ljudje celo “pustili v obtoku kakšno trač ali drugo motečo novico” zgolj zato, ker uživajo v verbalnih spopadih.

4. Vodnar

Bennet vodnarje opisuje kot intelektualce zodiaka in poudarja, da imajo nizko toleranco do ljudi, ki se ne strinjajo z njihovimi prepričanji. “Ko se vodnar nečemu zaveže, ga je težko prepričati v nasprotno,” pojasnjuje. “Predstavljajo močne nasprotnike, ki se radi sklicujejo na strokovna mnenja in uporabljajo raziskave za utemeljitev svojih argumentov.” Barretta dodaja, da so vodnarji vztrajni pri širjenju svojih pogledov, dokler ne uspejo vplivati na vaše mišljenje.

3. Strelec

Podobno kot vodnar tudi strelec trdno verjame v svoja prepričanja. A Marquardt pojasnjuje, da pri strelcu ne gre za upoštevanje dejstev, ampak za njihove osebne življenjske izkušnje. “Četudi jim predložite dejstva ali znanstvene oziroma akademske dokaze o temi, o kateri razpravljate, to zanje ne bo relevantno, če so sami izkusili kaj nasprotnega,” dodaja. Bennet poudarja, da so strelci zelo dobro poučeni in širokih obzorij. “Pogosto se zdi, kot da so že vse doživeli in obiskali vsak kotiček sveta, zato dajejo vtis, da vse vedo,” pravi.

2. Lev

Levi so navajeni biti v središču pozornosti. Zanje se zabava začne šele z njihovim prihodom, njihovo prepričanje o lastni prevladi pa jim lahko zamegli razsodnost. “Pričakujejo, da bodo drugi samodejno sledili njihovemu zgledu,” pojasnjuje Bennet. “Če je njihova avtoriteta postavljena pod vprašaj, se lahko njihova jeza okrepi in postanejo bojeviti”. Barretta dodaja, da so levi pripravljeni “napasti”, če se z njimi ne strinjate ali če jih ne obravnavate z občutkom dostojanstva, ki ga zahtevajo. Postavili vas bodo na svoje mesto in ne bo jim pomembno, če je to vidno tudi drugim – v resnici to celo raje vidijo.

1. Oven

Kot navaja Bennet, so ovni po naravi zelo tekmovalni. Uživajo v vodilnih vlogah in težko sprejemajo poraz. “Pod vladavino Marsa, planeta vojne, ovni dojemajo vsak argument kot hojo po razbitem steklu,” pojasnjuje Marquardt. “Tudi če imate stoodstotno prav, morate biti zelo previdni pri načinu, kako podajate svoje argumente, saj lahko hitro eksplodirajo kot tempirana bomba.” Barretta dodaja: “Nadaljevali bodo s prepirom, tudi če zapustite sobo, in to lahko traja več dni, dokler ne boste končno pomahali z zastavo predaje”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!