Lepa pevka Gaja Prestor osvaja z novo pesmijo Ego

Magazin 01. Dec 202213:00
Gaja Prestor
Foto: Marko Delbello Ocepek

Kaj se zgodi, ko se zapletejo masterchef Žiga Gabrovec, DJ in glasbeni producent Diiinzo, ki je soustvaril tudi hite Muff in Senidine 'Mišiće', vroči vizualni mojster Bonino Englaro (Matter, MRFY), Gaja Prestor in Meister kolektiv? Marsikaj.

Nov koncept druženj se imenuje Be the Meister, kjer se prepletajo kreativna mladostna energija, multidisciplinarno delovanje in brezkompromisno hedonistično zadovoljevanje vseh čutov. Osrednja iztočnica sinočnjega ekskluzivnega dogodka Be The Meister v ljubljanski Zorici je bila predstavitev nove Gaje Prestor. Vse bolj prodorna pevka, katere potencial je že prepoznala tudi založba Universal, se je poleti povezala s producentom Diiinzom, ki deluje tudi v skupinah Atlas Erotika in SBO, soustvaril pa je tudi zvok skupine Muff in Senidine ‘Mišiće’. Rezultat prvih studijskih seans sta dve skladbi, Diham in Ego. Udeleženci dogodka so si lahko premierno ogledali video za prvi radijski singel Ego, ki ga podpisuje še en vroči ustvarjalec novega vala – Bonino Englaro. Ta je svoj pečat pustil tudi v spotih skupin MRFY (Tobogan, Angeli, Zonzei), Matter (Jiu Jitsu, Aurora, Raveland legende, Glitter), Joker Out (Demoni), Klinci (Sa strane), Futurski (Nothing is never an option), Dravle Records (Ubijalci sanj ft. ZalaGašper & Nipke) … Gaja pa je prisotne navdušila tudi z živo izvedbo obeh pesmi.

Gaja Prestor
Marko Delbello Ocepek

Gaja predstavlja novo pesem Ego. Že naslov obeta veliko in brez dvoma tudi izpolni pričakovanja. Novi singel naslavlja aktualne probleme današnje družbe, laži in prevare v odnosih. Je vredno tvegati odnos za en poljub ali eno noč? To je vprašanje, ki ga v novi pesmi Ego s svojim izjemnim vokalom raziskuje Gaja. Skratka: pevka plove novim zmagam naproti z Meister kolektivom, po slišanem, videnem in odzivih prisotnih pa so pričakovanja ob novi etapi njenega ustvarjanja zelo visoka. V vsakem primeru prisluhnite njenemu Egu, saj gre za odlično moderno produkcijo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.