Machine Gun Kelly je poskrbel za govorice o veselem pričakovanju

Magazin 18. Maj 202209:15
Delite:
Machine Gun Kelly in Megan Fox
Foto: Profimedia

Na nedavni podelitvi Billboard Music Awards 2022 sta bila veliko pozornosti deležna golobčka, glasbenik Machine Gun Kelly in igralka Megan Fox. Kelly pa je s svojo izjavo dvignil kar nekaj prahu.

Glasbenik Machine Gun Kelly je namreč nastopil na nedavni podelitvi Billboard Music Awards, pred izvajanjem pesmi Twin Flame pa je svoj nastop posvetil Megan Fox. Nič nenavadnega, če lepotičke ne bi označil kar za svojo soprogo. ”To pesem sem napisal za svojo ženo,” je dejal razvpiti glasbenik.

S tem pa presenečenj še ni bilo konec, med nastopom, ko se je zaslišal zvok utripa srca, je namreč dejal: ”To je za najinega še nerojenega otroka.” S tem je zanetil številne govorice o domnevni poroki pa tudi nosečnosti. Doslej se par na govorice še ni odzval, vsekakor pa se pričakuje, da bosta kmalu obelodanila katero izmed novic.

Megan Fox in Machine Gun Kelly
Foto : Profimedia

Zaljubljeni par je namreč tudi na rdeči preprogi požel nemalo pozornosti, pri tem pa se nista ozirala na vprašanja novinarjev o tem, ali sta tudi sama na hitro skočila v zakonski stan. To sta namreč storila Travis Baker in Kourtney Kardashian s ‘hitro’ poroko v Las Vegasu. Namesto tega je Kelly namignil, da bosta ob polnoči obeležila igralkin 37. rojstni dan.

Nenavaden obred

Megan Fox in Machine Gun Kelly sta se sicer zaročila januarja v hotelu Ritz-Carlton Dorado Beach v Portoriku. ”Tako kot v vseh življenjih pred tem in v vseh življenjih, ki sledijo, sem rekla ja. Potem pa sva spila kri drug drugega,” je Foxova takrat zapisala na Instagramu. Prav zaradi dela o pitju krvi pa je morala svoje besede v naslednjih mesecih večkrat pojasniti. Kot je dejala, gre zgolj za ritual, ki ga občasno izvajata. Le za nekaj kapljic.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar